פטמה כואבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטמה כואבת
    מודאגת
    26/09/2011

הבן שלי בן 3 יונק עדיין, לאחרונה החל כאב בפטמה שמאלית, כאב גובר בנקודה ממוקדת שנראית קצת אדומה (כמו פצע קטן אבל לא פתוח) , חשבתי אולי פטריה, שמתי חומץ , קניתי זרעי אשכולית ,אבל אז חברה אמרה שאולי הוא בכלל קצת פצע אותי , אז היא המליצה על לנסינו, שעכשיו אני משתמשת איתה איזה יום וחצי והכאב טיפה נרגע, כמה זמן את שעובר ? והאם באמת זה זה או שמא פטריה (לא אמור להיות ב2 צדדים)
    הענין שהכאב די מתפשט לי בציצי , נורא רגיש , וכשהוא יונק , גם משד ימין הכאב נרגע.
    הפטמה עצמה לא נראית אדומה או מבריקה , רק בצד יש יש מעין אדמדות ממש קטנה, בדיוק איפה ששורף. יכול להיות משהו אחר (לבן שלי היה הרפס פה קשה מאד בגיל שנה, ומאז על הלשון שלו יש מעין שקעים ומדי פעם יוצאים לו פצעים בחיך ובדפנות)
    אשמח לעיצה או בירור הבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטמה כואבת

הוספת תגובה

• פטמה כואבת - תגובה

עדי יותם
    30/09/2011

קשה לדעת לפי התיאור, יכולות להיות כל מיני סיבות. מציעה שתפני לרופא משפחה או לרופא עור, ואם לא יכולים לעזור - ליועצת הנקה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו