הנקה תכופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה תכופה
    רוני
    30/09/2011

שלום
    יש לי תינוק בין 7 שבועות שיונק כל 1.5-2
    1. האם ניתן באיזשהו אופן לרווח מרווחים אלו ?
    2. איך ניתן לשאוב ככה ?
    3. לעיתים התינוק מסרב לרדת מהציצי, ההנקה יכולה להימשך כשעה. מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה תכופה

הוספת תגובה

• הנקה תכופה - תגובה

סיגל גולן
    30/09/2011

שלום רוני
    יכול להיות שזו הנקה תקינה ויכול להיות שיש אפשרות לשפר את התפיסה, שישפר את יעילות ההנקה וייצור החלב. אם יש מספיק יציאות והעליה במשקל טוב, אז כנראה שיש מספיק חלב.
    אם הוא אוכל עכשיו מצד אחד, אפשר להציע לו גם צד שני כדי שיהיה לו ארוחה יותר גדולה ושיחזיק לו יותר זמן. אפשר גם לעזור לו עם היד החושפיה שלך: לעשות לחיצות בשד תוך כדי הנקה.
    למה את רוצה לשאוב בנסוף? כדי לתת לו עוד קצת אחרי ההנקה כהשלמה? אז אפשר לשאוב אחרי ההנקה משני הצדדים. ככל שתשאבי יותר פעמים ביום, הכמות של החלב אמורה לעלות, גם בשביל הקלה על המאמץ של ההנקה וגם בשביל תוספת חלב שאוב מבקבוק.
    חג שמח ובהצלחה
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי סיגל

רוני
    30/09/2011

תודה על התשובה המפורטת.
    אני רוצה לשאוב על מנת לייצר עודפים כדי שיוכלו לתת לו בקבוק גם כשאני לא בסביבה.
    איך יוצרים את העודף הזה ? אני מאוד חוששת שאם אתן לו משד אחד ואשאב מהשני אחרי שעתיים לא יהיה לי ממה לתת לו, כמה זמן לוקח לשד "להתאושש" ?
    באותה המידה אני חוששת לתת לו משני השדיים באותה ההאכלה. איך למשעה יודעים אם התינוק רעב ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי סיגל - תגובה

סיגל גולן
    30/09/2011

לא לחשוש. שד לא מתרוקן ממש. ככל שמניקים ושואבים, הגוף עובד יותר מהר כדי למלא את המחסנים. מומלץ היום להיניק משני הצדדים בארוחה. זה גם עוזר למנוע סתימות ודלקות, וגם שומר על יותר ייצור חלב לאורך זמן.
    תנסי להיניק משני הצדדים ואז לשאוב. תספרי לי איך הולך אחרי יום כזה.
    סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו