מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת הנקה בהדרגהאורטל30/09/2011
ערב טוב וחג שמח,
אני חוזרת לעבודה בעוד חודש (לצערי), ואינני יכולה לשאוב בעבודה ולכן החלטתי להפסיק את ההנקה אך אני רוצה לעשות זאת בהדרגה.
כיצד עליי לעשות זאת כדי שלא יהיה לי גודש כואב כשאתן תחליף?
בקבוק ביום/ שניים?, באיזו שעה עדיף?
הערבים מאוד לא פשוטים מאחר והקטנה יותר מתפנקת על הציצי ורוצה לינוק/או סתם למצוץ מאחר ואינה לוקחת מוצץ.. בערך כל שעה וחצי.
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת הנקה בהדרגה - תגובה
עדי יותם03/10/2011אפשר להתחיל לגמול כשבוע-שבועיים לפני החזרה לעבודה. הורידי הנקה אחת בשעות העבודה כאשר החזה לא מלא מאוד (בד"כ בבוקר יש יותר מלאות, אחר הצהריים פחות). המשיכי ככה יומיים-שלושה, וכשלא תרגישי יותר מלאות בשעה זו, הורידי הנקה נוספת, אך לא זו שמיד לפני/אחרי ההנקה שכבר הורדת - לדוגמה, אם התינוק אוכל ב-8, 11, 14, 17 - הורידי את 17 ואחר כך את 11, אח"כ את 14 ולבסוף את 8. אפשר להמשיך ולהניק כרגיל בשעות שבהן תהיי עם התינוק, ובסופי שבוע וחופשות גם לחזור להנקה מלאה - לכל היותר תרגישי מעט מלאות בימי ראשון, שתחלוף מעצמה או עם קצת סחיטה ידנית/שאיבה.
בכל מקרה של מלאות מציקה אפשר להיעזר בסחיטה/שאיבה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)