הפסקת הנקה בהדרגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת הנקה בהדרגה
    אורטל
    30/09/2011

ערב טוב וחג שמח,

אני חוזרת לעבודה בעוד חודש (לצערי), ואינני יכולה לשאוב בעבודה ולכן החלטתי להפסיק את ההנקה אך אני רוצה לעשות זאת בהדרגה.
    כיצד עליי לעשות זאת כדי שלא יהיה לי גודש כואב כשאתן תחליף?
    בקבוק ביום/ שניים?, באיזו שעה עדיף?
    הערבים מאוד לא פשוטים מאחר והקטנה יותר מתפנקת על הציצי ורוצה לינוק/או סתם למצוץ מאחר ואינה לוקחת מוצץ.. בערך כל שעה וחצי.

תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת הנקה בהדרגה

הוספת תגובה

• הפסקת הנקה בהדרגה - תגובה

עדי יותם
    03/10/2011

אפשר להתחיל לגמול כשבוע-שבועיים לפני החזרה לעבודה. הורידי הנקה אחת בשעות העבודה כאשר החזה לא מלא מאוד (בד"כ בבוקר יש יותר מלאות, אחר הצהריים פחות). המשיכי ככה יומיים-שלושה, וכשלא תרגישי יותר מלאות בשעה זו, הורידי הנקה נוספת, אך לא זו שמיד לפני/אחרי ההנקה שכבר הורדת - לדוגמה, אם התינוק אוכל ב-8, 11, 14, 17 - הורידי את 17 ואחר כך את 11, אח"כ את 14 ולבסוף את 8. אפשר להמשיך ולהניק כרגיל בשעות שבהן תהיי עם התינוק, ובסופי שבוע וחופשות גם לחזור להנקה מלאה - לכל היותר תרגישי מעט מלאות בימי ראשון, שתחלוף מעצמה או עם קצת סחיטה ידנית/שאיבה.
    בכל מקרה של מלאות מציקה אפשר להיעזר בסחיטה/שאיבה.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו