מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת עזרה דחוףקרן01/10/2011
אני ממש זקוקה לעזרה, אני שבוע אחרי ניתוח קיסרי, חייבת לייבש חלב מסיבות אישיות,(פונדאקית) הרופא בבית חולים לא המליץ על הכדור לייבוש ומדריכת הנקה המליצה לשאוב קצת כל פעם שהחזה מלא, וזה מה שאני עושה אך אין שינוי החזה שלי כואב וכל הזמן מלא ועם גודש, אם אני מחכה יותר משעתיים שלוש נהיה לי גודש ממש רציני ועולה לי החום ולא רצוי שיהיה לי חום כי ככה לא אדע אם יהיה חום מזיהום של החתך של קיסרי, אני שמה כרוב, שותה תה מרווה, עושה קומפרסים, כלום לא עוזר, יש לי המון חלב ואני לא רואה את הסוף, כל היום אני עסוקה בשאיבות שכואבות בטרוף בנוסף לכאבים של הניתוח, האם הכדור יכול לעזור בשלב כזה? ממש לא אכפת לי כבר מהתופעות לוואי שלו אני רק רוצה שיתייבש לי החלב, מה אפשר לעשות, אני ממש מתוסכלת ומדוכאת מזה, רוצה לחזור לשגרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה דחוף - תגובה
סיגל גולן01/10/2011הי קרן
אני מבינה את הקושי. בעצם את עושה את מה שאפשר: קומפרסים (קרים), כרוב (לעטוף את כל השד וההילה, להחליף כשזה מתחמם), חליטת נענע ומרווה, ושאיבה (קצת) כל פעם שממש כבד. זה יקח עוד קצת זמן.
הכדור לפעמים מביא לבומרנג: גודש יותר חזק. אם את יכולה להמנע מזה יהיה לגוף שלך יותר טוב. תוך יומיים אני מאמינה שתרגישי יותר טוב, ותורידי לאט את השאיבות.
בהצלחה!
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
קרן03/10/2011לא היה בי כוח להמשיך בסיוט הזה, אני יודעת שהמון נגד אבל לקחתי אתמול בבוקר את הכדור שבוע אחרי הלידה ומאז לא שאבתי, אין לי גודש ואני מרגישה ממש הקלה עצומה, תודה על העידוד אבל במקרה שלי הכדור ממש הציל אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)