הנקה ומוצקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה ומוצקים
    דיאנה
    05/10/2011

בני בן חצי שנה והוא על הנקה מלאה חוץ מהשעות שאני נמצאת בעבודה והוא אוכל חלב שאוב מבקבוק.
    בשבוע האחרון התחלתי לתת לו בבוקר ארוחת פרי ובצהריים ארוחת מרק שאלתי היא מה אני עושה בשעות האלו אם הציצי שלי? לשאוב את החלב או להשאיר ככה עד הארוחה אחרי המרק? ואם אני לא אשאב זה לא יפגע לי בכמות החלב?
    ועוד דבר אם אני בשעות הבוקר בעבודה אז אני שואבת חלב והכמות שיוצאת לי היא בין 100 ל130 האם זה גם מה שבני אוכל כשאני מיניקה אותו? כי מהבקבוק הוא אוכל הרבה יותר אצל המטפלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה ומוצקים

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה

דיאנה
    10/10/2011

מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקה ומוצקים - תגובה

סיגל גולן
    16/10/2011

שלום דיאנה
    כדי לשמור על ייצור החלב לאורך זמן, את יכולה להוריד את הכמות שאת מייצרת בעבודה אבל כדאי ממש לאט. לשאוב כשאת בעבודה, כל פעם קצת פחות. כך הגוף יתרגל להורדה אבל ימשיך לייצר את מה שאת צריכה כשאת בבית.
    אי-אפשר לדעת כמה הוא יונק, ובטח אי-אפשר להשוות כמות של שאיבה לכמה הוא צריך. אם את קצת מוטרדת ממשהו, יצא פחות חלב למרות שיש עוד בשד. יכול להיות שהמטפלת נותנת לו את הבקבוק מהר: לוקח כעשרים דקות עד שמרגישים שובע. תבקשי שהיא תתן את הבקבוק לאט עם הפסקות כדי שיוכל להרגיש את השובע.
    בהצלחה
    סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו