מתוסכלתתת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכלתתת
    ח.
    06/10/2011

שלום

הבת שלי היא בת 7 חודשים. בגיל 4 חודשים היא החליטה לעשות שביתת הנקה -לא רצתה לינוק ולא בקבוק.

היא יכלה לא לינוק איזה 6 שעות עד שהתייאשתי וכשהיא נרדמה הנקתי אותה מתוך שינה אחרי איזה שבוע וחצי היא חזרה לינוק

ובגיל חצי שנה עוד פעם היא החליטה לא לינוק וגם בקבוק לא לקחה.

ושוב הנקתי אותה מתוך שינה -כול פעם שהיא היתה נרדמת ביום ההיתי מניקה אותה מתוך שינה

ועכשיו זה עדיין ככה והיא כבר בת 7וחצי חודשים אבל עכשיו היא ישנה פחות ויונקת 3-4 פעמים ביום שזה כלום. והיא לא מוכנה לקחת בקבוק תחליב חלב

אני כול כך מיואשת -בדיכאון רוב הזמן ואין לי מצב רוח -וגם אני כול הזמן בבית כי אם היא תרדם אני ישר יניק אותה

היא אוכלת במשך היוםמוצקים מצוין

מה לעשות איתה?!?!? אני יודעת שהנקה או תחליב חלב חייב עד גיל שנה אז מה אני יכולה לעשות?

זקוקה בדחיפות לעזרה

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלתתת

הוספת תגובה

• מתוסכלתתת - תגובה

עדי יותם
    16/10/2011

איזה מצב מלחיץ. ההנקה כ"כ חשובה לך ואת חוששת שבתך לא אוכלת מספיק.
    התמודדת כבר בעבר והסיפור לא נגמר...
    אם אוכלת מוצקים עשירים בקלוריות ויונקת 3-4 פעמים, מרטיבה 5-6 חיתולים ביממה וממשיכה לשמור על עקומת הגדילה שלה במעקב טיפת חלב, אין צורך להיות מודאגת כל כך. המשיכי בניסיונות שלך ואם אינה לוקחת בקבוק, יש להניח שתחזור להנקה.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו