הנקה בחדר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה בחדר לידה
    ענת
    14/10/2011

וקר טוב..
    אני לקראת לידה ובעקבות סיור בחדר לידה עלתה אצלי שאלה. בבית החולים אחרי הלידה הבנתי שבשעות הלילה התינוק עובר למחלקת יילודים ונותנים לתינוק פרומלה.
    השאלה שלי היא ,שאם אני מתכוונת רק להניק ,האם הפרומולה שנתונים לו במחלקת יילודים בלילה יכולה לפגוע בתהליך ההנקה מבחינת התינוק? כלומר ,שזה יקשה עליו להניק?
    שהוא יתרגל לבקבוק שהאחיות נותנות לו?
    יש לציין שאני לא חושבת שאוכל לעשות ביות נלא ואולי אעדיף את היומיים-שלושה בבית החולים לנסות לישון קצת בלילות בלי שיעירו אותי להנקה (הבנתי שיש גם את האופציה הזאת-להעיר את היולדת)
    אודה לכם מראש על התשובה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה בחדר לידה

הוספת תגובה

• הנקה בחדר לידה - תגובה

סיגל גולן
    16/10/2011

הי ענת
    אני מקוה שלא אשמע פנטית אבל אני חייבת לדבר בשם התינוקות שעוד אין להם מילים. תינוק רוצה להיות ליד אמא שלו, ובבדיקת הורמוני הסטרס של תינוקות ליד האם או בתינוקיה מצאו שהסטרס הרבה יותר גבוה בתינוקיה.
    התינוק היה 9 חודשים צמוד אליך ולא טוב לו ההפרדה הזו.
    ביקרת פעם בתינוקיה בלילה? שמעת כמה תינוקות בוכים בו זמנית? אין אחות על כל תינוק אבל כן יש אמא על כל תינוק שיכולה לתת מענה מידי לצרכים שלו.
    תינוק ליד אמא (ביות מלא) גם ישן בימים הראשונים, ולומד לבטוח בכך שיענו לקריאות שלו. באמהות בכלל לומדים לוותר על לילה רצוף של שינה למשך תקופה של חודשים או שנים. זה חלק מהעסקה.
    אם את באמת רוצה הנקה מלאה את תעשי לעצמך ולתינוקך טובה בהנמעות מבקבוקים ופורמולה מהתחלה.
    מקוה שתקחי את מה שכתבתי כחומר למחשבה.
    בהצלחה!
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו