תינוק בן שנה וחודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן שנה וחודש
    מירב
    15/10/2011

שלום.
    אני מניקה את התינוק שלי (שנה וחודש) 3 פעמים ביום: בבוקר כשקם, אחה"צ ולפני השינה.
    אני מעוניינת כעת להוריד את ההנקה של אחה"צ, ובהמשך (לא יודעת מתי, אבל נראה לי בעתיד הקרוב) לגמול אותו לגמרי. האם צריך לתת מטרנה במקום ההנקות (מאוד מאוד לא רוצה לתת) או שהמוצקים מספיקים? (אוכל כמעט כל דבר).
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן שנה וחודש

הוספת תגובה

• תינוק בן שנה וחודש - תגובה

סיגל גולן
    16/10/2011

שלום מירב,
    אם תינוקך מקבל מספיק סידן בתזונה שלו, יכול להיות שלא צריך תוספת חלב. בכל מקרה בגיל הזה לא צריך לתת פורמולה אלא אפשר בהחלט חלב ניגר.
    אבל כן כדאי להציע לו שתיה (מים, תה, מיץ) בנוסף למוצקים.
    בהצלחה,
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך-

מירב
    16/10/2011

תודה על המענה.
    אנחנו לא נותנים לו מוצרי חלב ובפרט חלב ניגר.
    את הסידן הוא מקבל מטחינה מלאה אורגנית ושקדייה.
    גם תה או מיץ עדיין לא שותה. (איזה תה ומיץ מומלצים? ואיך להמתיק?) מים שותה הרבה.
    האם עדיין אפשר לא לתת לו השלמה של תמ"ל?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגתן עליי...מחכה לתשובה.

מירב
    18/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך- - תגובה

סיגל גולן
    19/10/2011

הי מירב
    לי נראה שלא צריך לתת תמ"ל אבל הכי טוב תתיעצי עם תזונאית. תה צמחים, לא צריך להמתיק אבל אחרי שנה אפשר עם דבש. מיץ פירות טרי.
    בהצלחה
    סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו