מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן שנה וחודשמירב15/10/2011
שלום.
אני מניקה את התינוק שלי (שנה וחודש) 3 פעמים ביום: בבוקר כשקם, אחה"צ ולפני השינה.
אני מעוניינת כעת להוריד את ההנקה של אחה"צ, ובהמשך (לא יודעת מתי, אבל נראה לי בעתיד הקרוב) לגמול אותו לגמרי. האם צריך לתת מטרנה במקום ההנקות (מאוד מאוד לא רוצה לתת) או שהמוצקים מספיקים? (אוכל כמעט כל דבר).
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק בן שנה וחודש - תגובה
סיגל גולן16/10/2011שלום מירב,
אם תינוקך מקבל מספיק סידן בתזונה שלו, יכול להיות שלא צריך תוספת חלב. בכל מקרה בגיל הזה לא צריך לתת פורמולה אלא אפשר בהחלט חלב ניגר.
אבל כן כדאי להציע לו שתיה (מים, תה, מיץ) בנוסף למוצקים.
בהצלחה,
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך-
מירב16/10/2011תודה על המענה.
אנחנו לא נותנים לו מוצרי חלב ובפרט חלב ניגר.
את הסידן הוא מקבל מטחינה מלאה אורגנית ושקדייה.
גם תה או מיץ עדיין לא שותה. (איזה תה ומיץ מומלצים? ואיך להמתיק?) מים שותה הרבה.
האם עדיין אפשר לא לתת לו השלמה של תמ"ל?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתן עליי...מחכה לתשובה.
מירב18/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך- - תגובה
סיגל גולן19/10/2011הי מירב
לי נראה שלא צריך לתת תמ"ל אבל הכי טוב תתיעצי עם תזונאית. תה צמחים, לא צריך להמתיק אבל אחרי שנה אפשר עם דבש. מיץ פירות טרי.
בהצלחה
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)