מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלב אם שהוצא מהמקפיאג'ני16/10/2011
שלום רב,
הבייבי בן חצי שנה.
כשהיה בן 3.5 הקפאתי מנות של חלב אם (עמוק בתוך המקפיא הבייתי שלי, זה שנמצא במקרר עם דלת נפרדת למקפיא).
אני מפשירה באופן הבא:
מוציאה את השקית מהמקפיא למקרר, מחכ עד שהחלב במצב "שביר" ואז מרסקת אותו כל עוד הוא בשקית שלו. רק אז אני פותחת את השקית ומרוקנת את "שלג" חלב האם לתוך בקבוק והישר לתוך מחמם בקבוקים ולארוחה. כל ההפשרה לא לוקחת יותר משלוש שעות.
בכל זאת, לחלה המופשר יש קצת ריח מוזר. הוא לא מתנגד לשתות אותו אבל אני חוששת לעשות לקטנצ'יק נזק....
מה עושים?
נורא חבל לי לזרוק כל כך הרבה חלב אם לפח... (זה יותר משני ליטר חלב כי רציתי שיהיה לי מנה אחת ליום לכמה שיותר זמן, אבל אם אין ברירה.... האם יעזור להביא אותו למצב רתיחה או שזהו הלך...?)
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב אם שהוצא מהמקפיא - תגובה
סיגל גולן16/10/2011שלום ג'ני
גם אם יש ריח מוזר, זה לא אומר שהחלב התקלקל. אם הוא לוקח ומרוצה, אפשר לתת.
אל תרסקי את החלב, פשוט תניחי בתוך קערה של מים חמים מהברז. החלב צריך להגיע רק לטמפ. החדר, לא חייב להיות חם בחום הגוף.
בהצלחה
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)