עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    ש
    16/10/2011

שלום לך רציתי להתייעץ איתך אני מניקה את בני בן ה3 חודשים הנקה מלאה היום הלכנו לרופא להישקל וגילינו שהוא לא עלה במשקל בשבועיים שחלפו כמו שצריך הוא נולד במשקל לאחר מכן עלה בכרך כ 300 גרם לשבוע לפניי שבועיים נשקלנו המשקל שלו היה 4.860 וכיום הוא שוקל 5.025 הרופא המליצה לתת לו לינוק מימני רבע שעה ולאחר מכן 120 תחליף חלב סימילאק
    קיבלתי את זה בצורה מאוד קשה כי זה ילד ראשון שלי וכמובן אני רוצה לתת לו את הטוב ביותר אני אובדת עצות מה איפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• הוא נולד במשקל 2.830

ש
    16/10/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה - תגובה

סיגל גולן
    16/10/2011

הי ש
    עוד לא השתכנעתי שהוא לא עלה בסדר במשקל כי עוד אין לי את כל הפרטים. אולי הרגיש לא טוב בשבועיים האחרונים?
    בכל מקרה, תניקי אותו כמה זמן שהוא רוצה ואם את רוצה להוסיף לו ליתר בטחון, תוסיפי לו חלב שאוב!
    אפשר 20-30 מ"ל אחרי הנקה, ותשקלי אותו שוב בעוד שבוע.
    בהצלחה!
    סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו