מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופהש16/10/2011
שלום לך רציתי להתייעץ איתך אני מניקה את בני בן ה3 חודשים הנקה מלאה היום הלכנו לרופא להישקל וגילינו שהוא לא עלה במשקל בשבועיים שחלפו כמו שצריך הוא נולד במשקל לאחר מכן עלה בכרך כ 300 גרם לשבוע לפניי שבועיים נשקלנו המשקל שלו היה 4.860 וכיום הוא שוקל 5.025 הרופא המליצה לתת לו לינוק מימני רבע שעה ולאחר מכן 120 תחליף חלב סימילאק
קיבלתי את זה בצורה מאוד קשה כי זה ילד ראשון שלי וכמובן אני רוצה לתת לו את הטוב ביותר אני אובדת עצות מה איפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוא נולד במשקל 2.830
ש16/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחופה - תגובה
סיגל גולן16/10/2011הי ש
עוד לא השתכנעתי שהוא לא עלה בסדר במשקל כי עוד אין לי את כל הפרטים. אולי הרגיש לא טוב בשבועיים האחרונים?
בכל מקרה, תניקי אותו כמה זמן שהוא רוצה ואם את רוצה להוסיף לו ליתר בטחון, תוסיפי לו חלב שאוב!
אפשר 20-30 מ"ל אחרי הנקה, ותשקלי אותו שוב בעוד שבוע.
בהצלחה!
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם ישרים?
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)