מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה מלאה בשילוב תחליף ?-דחוףאמא חדשה17/10/2011
בני בן 3 וחצי חודשים.
אני בהנקה מלאה לפי דרישה.
אני עובדת כמדריכה של טיולים וכעת אחת לחודש אחזור לעבוד סופשבוע מלא.
בני יהיה איתי אך לא תהיה לי אפשרות להניק כל הזמן ולכן אני מנסה להכין בקבוקים אבל לצערי השאיבה ממש לא מצליחה- או שיוצא ממש מעט או שלא יוצא וכשהוא יונק או כשאני לוחצת על הפיטמה כן יוצא חלב.(משאבת ספקטרה)
השאלה שלי היא במידה והוא יקבל 4-5 בקבוקים של סימילאק צמחי בנוסף לעוד 3 הנקות שלי למשך 3 ימים - האם תהיה אחר כך הפרעה לחזור להנקה מלאה ללא התמל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה מלאה בשילוב תחליף ?-דחוף - תגובה
סיגל גולן18/10/2011הי אמא חדשה
דבר ראשון הייתי מציעה לך לשאוב במשאבה מקצועית יותר מאשר הספקטרה: pump-in-style, free-style, lactina של מדלה. לשאוב אחרי הנקות הבוקר, ומתי שיש כמה דקות בין הנקות.
לא צריכה להיות בעיה של מעבר בין פורמולה לחלב אם אם אין לו רגישות לתמ"ל. הבעיה שלך תהיה שאת צריכה לשאוב אם הוא לא יונק כדי לשמור על ייצור החלב. אחרת יהיה לך גודש וגם שדר לגוף שהוא יכול לייצר פחות.
מאחלת לך הצלחה!
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)