מתייבשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתייבשת
    אורית
    18/10/2011

שלום

לצערי התיבש לי החלב ביומיים האחרונים.
    לפני יומיים כששאבתי הגעתי ל150 ואילו אתמול בקושי 50 והיום פעם אחת 50 ואחרי שעתיים כלום. התחלתי לשאוב כל שעתיים על מנת לנסות ולעודד יצירת חלב.
    ניסיתי לחבר את התינוק אבל בגלל שלא יצא כלום הוא התנתק והתחיל לבכות.
    האם יש מה לעשות על מנת לעודד את החלב? אני ממש לא רוצה להפסיק את ההנקה

HELPPPPPP

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתייבשת

הוספת תגובה

• כל הכבוד!

מריה
    19/10/2011

את עושה את הטוב ביותר עבור התינוק שלך!
    כמו כן את עושה נכון שהוספת שאיבות.
    אפשר גם להוסיף הנקות למרות שהן יהיו אולי על ריק- זיכרי שעוצמת שאיבה של תינוקך חזקה בהרבה מעוצמת שאיבה של משאבה.
    לא ציינת מה גיל התינוק והאם הוא מקבל כבר תוספות כל שהן.
    ישנה אפשרות לקחת כדורי חילבה בהתחלה 3 כמוסות 3 פעמים ביום.בהנחה שאת אישה בריאה - ותמיד כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל! אך לא לשכוח שאין תרופות פלא ואת חייבת להמשיך לגרות את השד ע"מ לסמן לגוף שלך שיש דרישה לחלב ( ע"י שאיבות או הכי טוב הנקות דחופות).
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אורית
    19/10/2011

התינוק בן חודש בלבד
    לצערי לא היתה לי ברירה אלט לשלב בקבוק, בן אים שאוב ובן אם תמל כי פשוט נראה שהוא נשאר רעב.
    זה מנסיון העיניין של החילבה?
    כי נראה לי שייצור החלב שלי נפסק לחלוטין אני מנסה לתת לו לינוק אבל הוא מתעצבן ומתנתק, כי כנראה לא נישאר שם כלום.
    אגב, אך יודעים שאכן הוא שבע? כי אם אני מוסיפה בקבוק הוא מסיים הכל ואפילו מגיע ל60...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

עדי יותם
    24/10/2011

כדאי מאוד להיפגש עם יועצת הנקה מוסמכת שתראה את המצב מקרוב ותקבל את התמונה המלאה. צריך סיבה טובה כדי שחלב יתייבש... לעתים הבקבוקים מביאים למצב שהגוף חושב שיש צורך בפחות חלב, ומתחיל לייצר פחות. כמו כן הזרימה המהירה שבבקבוק יכולה לגרום לתינוקות לוותר על ההנקה בטרם עת.
    אם היו לך שבוע-שבועיים של הנקות טובות, יש סיכוי מצוין שתוכלי לחזור לחוויית הנקה טובה, אך כדאי להיעזר באשת מקצוע.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו