מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה לעבודה....יהלומית19/10/2011
שלום ומועדים לשמחה.
ראשית הרשו לי לברך אתכן על פורום נפלא שעוזר ותומך, תודה רבה !!!
בני בן 3 חודשים יונק הנקה מלאה. בראשון לנובמבר כשיהיה בן 3 וחצי חודשים אני חוזרת לעבודה. אעבוד 3 פעמים בשבוע במשמרות לילה. כלומר משעה 22.00 עד 7.00 בבוקר נכון להיום התינוק שלי יונק בלילה כל שעתיים- שלוש ולפעמים מתעורר עם כאבי בטן ומקבל קצת שד לניחום והרגעה... אני מאוד דואגת איך יסתדר איתו בעלי בלילה. אני שאבתי כמויות במקפיא אבל לא יודעת כמה בקבוקים להכין ללילה ואיזו כמות הוא אמור לאכול? אציין שאינו לוקח מוצץ ובניסיונות לאכול חלב שאוב מבקבוק ביום אכל בקלות 120 ובערך אחרי שעתיים גם ינק.
אשמח לעצתכם. וסליחה על אורך השאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי אותה השאלה
מורן21/10/2011איזו כמות חלב שאוב בבקבוק צריך לתת בלילה לבן 4 חודשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי אותה השאלה - תגובה
עדי יותם24/10/2011יש נוסחה לחישוב כמות יומית - משקל בק"ג כפול 150 עד 180 מ"ל, ולכל היותר ליטר ביממה, בכל גיל ומשקל.
ז"א תינוק במשקל 5 ק"ג צורך 750-900 מ"ל ליממה. חלקי במספר הארוחות ותקבלי הערכה של הכמות. אלה לא מספרים מדויקים - גם אנחנו המבוגרים אוכלים לאורך היום לפעמים ארוחות גדולות ולפעמים קטנות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה לעבודה.... - תגובה
עדי יותם24/10/2011שיהיה בהצלחה בחזרה לעבודה! כל הכבוד על הנכונות להתאמץ ולשמור על תזונה של 100% חלב אם.
בד"כ תינוק לא יונק בהנקה ישירה כמות גדולה מ-120, וכדאי לא לעבור כמויות אלה גם בבקבוק. ייתכן שבלילה יאכל פחות. אפשר לאחסן מנות של 40/60/80 מ"ל ולתת לפי הצורך. אם נשאר חלב אפשר לשמור אותו כנראה בבטחה עד לארוחה הבאה (הנחי את בן זוגך להריח/לטעום את החלב לפני המתן לתינוק). עם הזמן תדעו לאילו כמויות יזדקק.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)