חזרה לעבודה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לעבודה....
    יהלומית
    19/10/2011

שלום ומועדים לשמחה.
    ראשית הרשו לי לברך אתכן על פורום נפלא שעוזר ותומך, תודה רבה !!!
    בני בן 3 חודשים יונק הנקה מלאה. בראשון לנובמבר כשיהיה בן 3 וחצי חודשים אני חוזרת לעבודה. אעבוד 3 פעמים בשבוע במשמרות לילה. כלומר משעה 22.00 עד 7.00 בבוקר נכון להיום התינוק שלי יונק בלילה כל שעתיים- שלוש ולפעמים מתעורר עם כאבי בטן ומקבל קצת שד לניחום והרגעה... אני מאוד דואגת איך יסתדר איתו בעלי בלילה. אני שאבתי כמויות במקפיא אבל לא יודעת כמה בקבוקים להכין ללילה ואיזו כמות הוא אמור לאכול? אציין שאינו לוקח מוצץ ובניסיונות לאכול חלב שאוב מבקבוק ביום אכל בקלות 120 ובערך אחרי שעתיים גם ינק.
    אשמח לעצתכם. וסליחה על אורך השאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לעבודה....

הוספת תגובה

• גם לי אותה השאלה

מורן
    21/10/2011

איזו כמות חלב שאוב בבקבוק צריך לתת בלילה לבן 4 חודשים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי אותה השאלה - תגובה

עדי יותם
    24/10/2011

יש נוסחה לחישוב כמות יומית - משקל בק"ג כפול 150 עד 180 מ"ל, ולכל היותר ליטר ביממה, בכל גיל ומשקל.
    ז"א תינוק במשקל 5 ק"ג צורך 750-900 מ"ל ליממה. חלקי במספר הארוחות ותקבלי הערכה של הכמות. אלה לא מספרים מדויקים - גם אנחנו המבוגרים אוכלים לאורך היום לפעמים ארוחות גדולות ולפעמים קטנות.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה לעבודה.... - תגובה

עדי יותם
    24/10/2011

שיהיה בהצלחה בחזרה לעבודה! כל הכבוד על הנכונות להתאמץ ולשמור על תזונה של 100% חלב אם.
    בד"כ תינוק לא יונק בהנקה ישירה כמות גדולה מ-120, וכדאי לא לעבור כמויות אלה גם בבקבוק. ייתכן שבלילה יאכל פחות. אפשר לאחסן מנות של 40/60/80 מ"ל ולתת לפי הצורך. אם נשאר חלב אפשר לשמור אותו כנראה בבטחה עד לארוחה הבאה (הנחי את בן זוגך להריח/לטעום את החלב לפני המתן לתינוק). עם הזמן תדעו לאילו כמויות יזדקק.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו