מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאיבה בלימודיםשירי22/10/2011
שלום רב,
התינוק שלי בן 5 ח' בהנקה מלאה.
בקרוב אני חוזרת ללמוד יומיים בשבוע יום מלא
ומתכוונת לשאוב בין השיעורים בהפסקות קצרות של 10- דקות -( אין לי מושג איך אצליח לעשות זאת. )
אני לא בטוחה שאוכל למצוא מקרר לטובת החלב השאוב ושאלתי היא כמה זמן יכול לעמוד חלב אם בתוך צידנית עם קרחונית והאם ניתן להקפיא אותו אח"כ כלומר האם מרכיביו יתפרקו או משהו כזה?.
תודה מראש
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה בלימודים - תגובה
עדי יותם26/10/2011עשר דקות זה באמת לחוץ מאוד לשאיבה.
אם יש לך משאבה שקטה במיוחד (כמו מדלה סווינג/לקטינה/פאמפ אין סטייל ואחרות) ואם הלימודים הם באולם גדול, ייתכן שתוכלי להתמקם ליד שקע חשמלי באחורי האולם, לכסות את עצמך בצעיף דק או סינר הנקה, ולשאוב בזמן השיעור - ראיתי את הדברים האלה קורים :)
אפשר בהחלט להשתמש בציידנית עם קרחון למשך לא מעט שעות. בטמפ' החדר (אם החדר ממוזג) החלב יחזיק גם ללא קירור. אפשר להקפיא אותו אח"כ אך אם את לומדת יומיים בשבוע, תוכלי לשמור אותו במקרר ללא הקפאה/הפשרה - חלב נשמר במקרר עד 7-8 ימים (חשוב להקפיד שהבקבוקים יהיו נקיים וללא שאריות אוכל, ולהריח/לטעום לפני שנותנים לתינוק).
אופס - עכשיו ראיתי שאת *מלמדת*, לא *לומדת*... עוד לא ראיתי אמא מלמדת ושואבת במקביל :) ייתכן שתוכלי לעשות זאת לפני השיעור או בסוף הלימודים, ולהיעזר בהפסקות הקצרות כדי להקל על מלאות מציקה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)