מיואשת מחוסר ידע ילד ראשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת מחוסר ידע ילד ראשון
    שנהב
    22/10/2011

שלום לכן בני בן ה3 חודשים ינק עד לפניי שבוע הנקה מלאה הוא נולד במשקל 2.830 כיום הוא שוקל 5.110 בשבועיים האחרונים במקום לעלות 175 גר בשבוע הוא העלה 175 גר בשבועיים ולכן היא המליצה לי אחרי כול רבע שעה הנקה ממני להוסיף לו 120 סימילאק למרות עצתה של הרופא אני נותנת לו רק בלילה וגם זה לא בלב שלם
    הנסיך שלי סובל מעצירות וכול 3 ימים היא הייתה עושה לו חוקן או נר גליצרין איני יודעת ומבינה זה ילד ראשון שלי אז אמרו לי לעזור לו עם גבעול של פטרוזיליה זה עוזר לו אך הוא מוציא תצואה עם דם אני מממש מפחדת ולא יודעת מה לעשות ... רופא אחד אומר לי לא לתת לו סימילאק השני כן לתת השלישי לתת לו מיץ עגבנייה הרביעי יין תירוש הרביעי מיץ שזיפים מרוב עצות שונות מקצה לקצה איני יודעת מה טוב לבני מכול אלה מה אני יעשה? עזרי לי בבקשה אני מצטערת על כול השאלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שנהב היקרה,

נילי
    30/10/2011

אני לא אחות מוסמכת, אבל כאבה לי הודעתך, זה בדיוק מה שהיה לי עם הילד הראשון שלי, עצירות נוראית - פעם ב10 ימים.
    בקשר למשקל - אל תיקחי כל עצה שנותנים לך בטיפת חלב כתורה מסיני, חשוב לדעת שיש להם מדדים אוניברסליים, מי אמר שכל תינוק מתאים למדדים? לי אמרו שהתינוק שלי שמן מידי ולהגדיל לו את ההפרשים בהנקה, 4 שעות במקום חמש... מה שיצא זה שהוא צרח שעה וחצי מרעב 6 פעמים ביום 3 ימים עד שהפסקתי עם זה.....אם את מרגישה שהוא אוכל, ואת מרגישה שהשד שלך מתמלא לקראת כל ארוחה - זה בסדר.
    בקשר לעצירות - לא כדאי לעשות חוקנים וכו' כי זה ממכר, אני גיליתי לאחר חודשים קשים מנשוא, שחלב פרה שאני שותה ועובר בהנקה הוא הגורם לעצירות אצל התינוק שלי הורדתי את החלב פרה ושתיתי מעט חלב עיזים אולי תנסי... גם אנחנו נתנו מיץ עבניות, מיים שהושרו בהם תמרים (אורגניים) וגירינו את פי הטבעת עם מקל אוזניים בעדינות עדינות... בסביבות גיל 4-5 חודשים זה עבר לו, מערכת ההפרשה שלו פשוט לא הייתה כנראה בשלה...
    זה עובר... אל תתיאשי... בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת מחוסר ידע ילד ראשון - תגובה

סיגל גולן
    31/10/2011

שלום שנהב
    אני מאוד מבינה את הבלבול שנוצר מכל כך הרבה עצות. המשותף שהן לרוב לא מאנשי מקצוע.
    אני לא בטוחה שפעם אחת לעשות 175 בשבועיים זה כל כך נורא--יכול להיות שיש עוד הרבה נתונים שאני לא יודעת כדי לקבוע. בכל מקרה אם רוצים שתוסיפי לו אוכל הכי נכון לייעץ לך להוסיף חלב שאוב.
    חוץ מזה לגבי היציאות ובכלל אני מציעה לך לפנות לאחת היועצות הנקה IBCLC שגם רופאה. ד"ר דינה צימרמן רופאת ילדים ויועצת הנקה באיזור ירושלים ומודיעין, ד"ר מירי לייבוביץ היא רופאת משפחה ויועצת הנקה באיזור נתניה. מכיוון שהן יועצות הנקה וגם רופאות, תוכלי לקבל את הטיפול המקצועי ביותר והידידותי להנקה.
    בהצלחה
    סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו