כמות חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמות חלב
    שני
    24/10/2011

שלום,
    יש לי תינוקת בת חודשיים
    הגיוני שכמות החלב משתנה פתאום?
    כשנולדה היה לי המון המון חלב (לאחר 5 ימים שאבתי 300..) ואז זה התאזן. בימים האחרונים קשה לה לינוק ובגלל שהיא לא מסכימה לקחת בקבוק אני כל הזמן מציעה לה. היום היא סוף סוף הסכימה, לאחר 80 CC הפסיקה, עשתה גרעפס ושוב כעסה והתעצבנה.
    שאבתי לאחר מכן 200 ואז עלו לי שאלות
    1. ייתכן ולא רצתה לינוק כי פתאום נההייתה לי כמות מטורפת של חלב? באמת הרגשתי שהיא לא ממש מרוקנת אותי אבל היא היתה רגועה וישנה יופי אחרי כל ארוחה
    2. אם זו הכמות ועוד בשאיבה, הגיוני שתאכל רק 80? או שזה בגלל שהיא לא רגילה לבקבוק? כי לא רציתי להציק לה וחשבתי שהיא כבר לא רעבה (ובאמת היתה רגועה ונרדמה בלי בעיה)
    3. האם אפשר לערבב תמל עם שאוב? בגלל כל הניסיונות הכושלים לתת בקבוק נמאס לי לזרוק שאוב אבל אני מתבאסת שתאכל רק תמל..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמות חלב

הוספת תגובה

• דולגתי..

שני
    25/10/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה מדלגים עלי שוב?..

שני
    26/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמות חלב - תגובה

סיגל גולן
    27/10/2011

הי שני
    יצור החלב עובדת באופן עקרוני על ביקוש והיצע. כמה שמוציאים מהגוף הגוף עובד כדי לייצר. אי אפשר לדעת כמה חלב יש על פי שאיבות כי הזרימה מאוד מושפעת מדאגות, מחשבות וכו'., ומשאבה לא יכולה להוציא את אותה כמות שתינוק מוציא.
    לגבי ההתנהגות שלה צריך פשוט לראות אותה יונקת כדי לנסות להבין למה היא מתנתקת. זה יכול להיות בגלל זרם חזק או חלש. או דברים אחרים שמפריעים לה. זה מקום להתיעצות עם יועצת הנקה באיזור מגוריך.
    חבל לתת לה תמ"ל. את יכולה לשים מעט חלב שאוב בבקבוק כדי להרגיל אותה (10-15 מ"ל) ואז לא צריך לזרוק. אפשר מה שנשאר לתת לה בכפית אם היא לא לקחה מהבקבוק.
    בהצלחה
    סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו