מטרנה בשילוב הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מטרנה בשילוב הנקה
    שיר
    25/10/2011

שלום
    בתי בת שבועיים ואני מניקה מלא כבר שבוע שלם (בתחילה היו קשיים שנפתרו עם יועצת הנקה).
    מאוד קשה לי הלילה כי היא קמה המון - לפעמים כל חצי שעה ואני לא נחה וזה לא טוב לי, ואז אני נותנת מטרנה בלילה והיא ישנה 3 שעות בערך, ורק אז אני יכולה לנוח.
    חושבת להפוך את זה לקבוע.
    באיזה שעה עדיף לתת את המטרנה?
    האם 4-5 שעות ללא הנקה יכולה לגרום לי לגודש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מטרנה בשילוב הנקה

הוספת תגובה

• מטרנה בשילוב הנקה - תגובה

עדי יותם
    01/11/2011

כדאי מאוד ללמוד להניק בשכיבה, ואז להניק בצורה בטיחותית במיטת ההורים - כך תוכלי לישון או לפחות לנמנם תוך כדי הנקה.
    אין שעה עדיפה לתת תמ"ל.
    אם היה גודש כבר היית מרגישה אותו...
    גם תינוקות שבמשך ימים/שבועות קיבלו פעם הנקה ופעם בקבוק ולא היה להם קושי עם זה, עלולים לפתח העדפת בקבוק - ולהתחיל לסרב לינוק. זה סיכון שלוקחים כשמציעים בקבוק בנוסף להנקה.
    כמו כן, שילוב בקבוקים בשבועות הראשונים יכול לגרום לירידה בייצור החלב.
    ההתמודדות עם חוסר שינה והתעוררויות תכופות בהחלט לא פשוטה. פעמים רבות בגיל חודש וחצי לערך הדברים נעשים קלים יותר. נסי לראות אם את יכולה להוריד מעצמך משימות מיותרות בשעות היום, ולהשלים כך שעות שינה. את הבית אפשר יהיה לנקות גם בעוד חודש, אבל לבסס הנקה אי אפשר יהיה בעוד חודש - עכשיו הזמן.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו