שאיבה בעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבה בעבודה
    דנה
    31/10/2011

שלום!
    בני בן 7 חודשים אוכל ארוחת פרי בבוקר ואחרי 4 שעות ארוחת מרק בשאר הארוחות אני מיניקה. חזרתי לעבודה והחלטתי לשאוב בעבודה אבל אני לא יודעת באיזה שעות לשאוב, כל כמה זמן לשאוב ולכמה זמן. יש לציין שאני עובדת משמרות פעם בשעות הבוקר ופעם בשעות הערב האם גם במשמרת הבוקר עליי לשאוב כי בשעות הבוקר אינני מניקה.
    יצא לי לשאוב כמה פעמים ויוצא לי בקושי 50 סיסי ההגיוני? אני שואבת עם משאבה חשמלית של מדלה המיני הזאת
    אשמח לקבל ייעוץ
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבה בעבודה

הוספת תגובה

• שאיבה בעבודה - תגובה

עדי יותם
    03/11/2011

כל הכבוד על הנכונות לשאוב, ועוד עם עבודה במשמרות!
    אם אינך מניקה בשעות הבוקר גם כשאת עם התינוק, אפשר לא לשאוב בשעות אלה - בתנאי שיש לך די חלב משאיבות הערב כדי לתת לו. אם אין מספיק - כדאי לשאוב כשאת יכולה.
    שאיבה בשעות קבועות תרגיל את הגוף ותהיה קלה יותר. נסי לשאוב כל יום באותן שעות, בין אם את בבית או בעבודה. אם התינוק יונק משני הצדדים, תוכלי בזמן שהוא יונק מהצד השני, לשאוב (בעזרת קצת אקרובטיקה) מהשד שהיה ראשון.
    משאבת מיני אלקטריק מתאימה לשאיבות מזדמנות וקשה להרבה נשים להגיע איתה לכמויות משמעותיות יותר. יש למדלה דגמים מתקדמים (ויקרים יותר...) שיהיו יותר יעילים: סווינג, פאמפ אין סטייל, פרי סטייל. גם אמדה לקטליין היא משאבה טובה ויעילה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו