מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ראיתי את המדריך המצולם של הכללית
שיר03/11/2011יש לך אולי קישור אחר לגבי לימוד תנוחת הנקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת הנקה למספר שעותשיר31/10/2011
אני מניקה מלא פרט לבקבוק אחד בלילה. יוצא הפסקת הנקה ל 5 שעות. בבוקר ממשיכה להניק כרגיל והכל בסדר, אין גודש.
האם הפסקה ארוכה יותר , נגיד 8 שע יכולה ליצור גודש.
אני פשוט לא מניקה בחוץ ובעוד שבוע אהיה איתה מחוץ לבית למשך 10 שע בערך ... או שיש לך המלצה מה לעשות?
דבר שני, אני רגילה להניק עם כרית מתחתיה וכרית מאחוריי ובתנוחה שהיא שוכבת במאוזן על הכרית ואני רוכנת אליה. ככה התרגלתי. איך אני עוברת לתנוחה בה אוכל להניק בחוץ בביטחון? ניסיתי לערסל אותה ולהניק ולא הצלחתי, גם כבד לי וגם לא נוח שאין כרית - יש לך המלצות אולי?
דבר שלישי, לפעמים אני מניקה אותה והיא לא בקו ישר ואז היא מטה את הראש, עד כמה זה נורא? כי אז אני מנסה לתקן את זה באמצע ההנקה וזה מפריע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת הנקה למספר שעות - תגובה
עדי יותם03/11/2011אני לא זוכרת בת כמה בתך, אבל יש הבדל בין הפסקה של 5 שעות כל לילה שקורית כבר כמה שבועות והגוף התאים עצמו אליה, לבין הפסקה של 8-10 שעות בשעות שבהן הגוף רגיל להנקה כל כמה שעות, ובהחלט יכול להיות מצב של מלאות מציקה. אפשר להצטייד בצעיף דק גדול או סינר הנקה, או למצוא פינה שקטה שתתן לך פרטיות.
לגבי תנוחות - צריך לנסות ולהתאמן...כדאי לנסות להגיע למפגשי ליגת לה לצ'ה או להיפגש עם יועצת הנקה שתוכל לסייע לך.
נסי להיעזר בסרטונים כאן כדי לתרגל תנוחות שונות.
[a href='http://https://www.clalit.co.il/HE-IL/Women/birth_to_one_year/breast_feeding/articles/breast_feeding_guide_video_1.htm' id='link']https://www.clalit.co.il/HE-IL/Women/birth_to_one_year/breast_feeding/articles/breast_feeding_guide_video_1.htm[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקישור לא עולה
שיר03/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקישור לא עולה - תגובה
עדי יותם03/11/2011חפשי בגוגל - מדריך הנקה מצולם שירותי בריאות כללית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)