הפסקת הנקה למספר שעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראיתי את המדריך המצולם של הכללית

שיר
    03/11/2011

יש לך אולי קישור אחר לגבי לימוד תנוחת הנקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת הנקה למספר שעות
    שיר
    31/10/2011

אני מניקה מלא פרט לבקבוק אחד בלילה. יוצא הפסקת הנקה ל 5 שעות. בבוקר ממשיכה להניק כרגיל והכל בסדר, אין גודש.
    האם הפסקה ארוכה יותר , נגיד 8 שע יכולה ליצור גודש.
    אני פשוט לא מניקה בחוץ ובעוד שבוע אהיה איתה מחוץ לבית למשך 10 שע בערך ... או שיש לך המלצה מה לעשות?

דבר שני, אני רגילה להניק עם כרית מתחתיה וכרית מאחוריי ובתנוחה שהיא שוכבת במאוזן על הכרית ואני רוכנת אליה. ככה התרגלתי. איך אני עוברת לתנוחה בה אוכל להניק בחוץ בביטחון? ניסיתי לערסל אותה ולהניק ולא הצלחתי, גם כבד לי וגם לא נוח שאין כרית - יש לך המלצות אולי?

דבר שלישי, לפעמים אני מניקה אותה והיא לא בקו ישר ואז היא מטה את הראש, עד כמה זה נורא? כי אז אני מנסה לתקן את זה באמצע ההנקה וזה מפריע...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת הנקה למספר שעות

הוספת תגובה

• הפסקת הנקה למספר שעות - תגובה

עדי יותם
    03/11/2011

אני לא זוכרת בת כמה בתך, אבל יש הבדל בין הפסקה של 5 שעות כל לילה שקורית כבר כמה שבועות והגוף התאים עצמו אליה, לבין הפסקה של 8-10 שעות בשעות שבהן הגוף רגיל להנקה כל כמה שעות, ובהחלט יכול להיות מצב של מלאות מציקה. אפשר להצטייד בצעיף דק גדול או סינר הנקה, או למצוא פינה שקטה שתתן לך פרטיות.
    לגבי תנוחות - צריך לנסות ולהתאמן...כדאי לנסות להגיע למפגשי ליגת לה לצ'ה או להיפגש עם יועצת הנקה שתוכל לסייע לך.
    נסי להיעזר בסרטונים כאן כדי לתרגל תנוחות שונות.
    [a href='http://https://www.clalit.co.il/HE-IL/Women/birth_to_one_year/breast_feeding/articles/breast_feeding_guide_video_1.htm' id='link']https://www.clalit.co.il/HE-IL/Women/birth_to_one_year/breast_feeding/articles/breast_feeding_guide_video_1.htm[/a]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקישור לא עולה

שיר
    03/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקישור לא עולה - תגובה

עדי יותם
    03/11/2011

חפשי בגוגל - מדריך הנקה מצולם שירותי בריאות כללית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו