קשיים בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים בהנקה
    שרון
    02/11/2011

הי,

בני בן 5 חודשים, יונק למעט תמל לפני שינה.
    כבר תקופה שהוא ואני חווים קושי בהנקות במהלך היום - הוא מאוד מסתקרן מהסביבה ולכן נוצר מצב שהוא יונק כמה דקות, מתנתק ולא מוכן להתחבר שוב אלא רוצה להתהפך ולהסתכל על מה שקורה סביב. אני מרגיעה אותו כמה דקות ואז מחברת אותו שוב. בצורה כזו כל הנקה לוקחת הרבה מאוד זמן ועולה לי בהרבה מאוד תסכול.
    בהתחלה חשבתי שאין לי מספיק חלב אבל ניסיתי יום אחד לשאוב במקום ההנקה ויצאה לי כמות של 120 CC ברבע שעה (אמנם לא ארוחה מלאה עבורו כיוון שאוכל 150 CC בערך אבל אם נשאר רעב, אני משלימה לו מבקבוק...).
    האם הוא מתנהג כך בגלל שהוא בשלב שכל דבר מסקרן אותו? מה אני יכולה לעשות? אני ממש מיואשת ושוקלת בגלל זה לוותר סופית על הנקה...
    אשמח לקבל עצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיים בהנקה

הוספת תגובה

• קשיים בהנקה - תגובה

עדי יותם
    07/11/2011

יש תקופות כאלה בדיוק כמו שזיהית - הוא מסתקרן מהסביבה. במידת האפשר, הניקי בחדר חשוך ושקט. שימוש במנשא במהלך היום, שאז הוא נחשף לגירויים שונים ואת פנויה לעניינייך, יכול לעזור.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו