הנקה בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה בלילה
    מעיין
    02/11/2011

שלום רב,

בני בן חמישה חודשים וחצי. עד לפני שבועיים וחצי הוא ינק בלבד.
    ומשך תקופה של כחודש וחצי היה קם פעם או פעמיים בלבד לאכול בלילה.

בסוכות הוא התקרר ובמשך כחמישה לילות ישן באופן מקוטע [היה קשה לו לנשום שכן האף היה סתום] ומאז הוא התחיל להתעורר פעמים רבות בלילה [בערך כל שעתיים] ורק הנקה מרגיעה אותו [על אף שבחלק גדול מהפעמים אני לא מרגישה שהוא אוכל אלא סתם מוצץ, והוא מסרב לקבל מוצץ ובוכה עד שאני מגישה לו את השד].

אציין כי לפני כשבועיים וחצי התחלתי לתת לו [בהדרגה] סימילאק, פירות וירקות מאחר ולפני כשבוע חזרתי לעבודה, כך שהוא מקבל בקבוקי סימילאק פירות וירקות במשך היום ומהשעה ארבע ועד הבוקר אני מניקה בלבד.

מה אפשר לעשות? אני לא מצליחה לישון וממש קשה לי לקום לעבודה. ממה נגרמה הרגרסיה? ומה ניתן לעשות כדי שישן פרקי זמן ארוכים יותר כפי שהיה בעבר?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה בלילה

הוספת תגובה

• הנקה בלילה - תגובה

עדי יותם
    06/11/2011

תינוקות משתנים ומסגלים לעצמם דפוסים שונים. אולי הוא גם משלים זמן אמא באמצעות ההנקות.
    אני מציעה לשקול לנסות הנקה בשכיבה, תוך שמירה על כללי בטיחות, כך תוכלי להניק ולישון בו-בזמן ויהיה לך קל יותר.
    כמו כן אני מציעה לקרוא את הספר "לישון בלי לבכות" מאת אליזבת פנטלי, שמציע שיטה שעיקרה לנתק את הקשר בין הנקה להירדמות, ואם פועלים לפי השיטה בד"כ הורים מדווחים על שיפור משמעותי.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו