מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה בלילהמעיין02/11/2011
שלום רב,
בני בן חמישה חודשים וחצי. עד לפני שבועיים וחצי הוא ינק בלבד.
ומשך תקופה של כחודש וחצי היה קם פעם או פעמיים בלבד לאכול בלילה.
בסוכות הוא התקרר ובמשך כחמישה לילות ישן באופן מקוטע [היה קשה לו לנשום שכן האף היה סתום] ומאז הוא התחיל להתעורר פעמים רבות בלילה [בערך כל שעתיים] ורק הנקה מרגיעה אותו [על אף שבחלק גדול מהפעמים אני לא מרגישה שהוא אוכל אלא סתם מוצץ, והוא מסרב לקבל מוצץ ובוכה עד שאני מגישה לו את השד].
אציין כי לפני כשבועיים וחצי התחלתי לתת לו [בהדרגה] סימילאק, פירות וירקות מאחר ולפני כשבוע חזרתי לעבודה, כך שהוא מקבל בקבוקי סימילאק פירות וירקות במשך היום ומהשעה ארבע ועד הבוקר אני מניקה בלבד.
מה אפשר לעשות? אני לא מצליחה לישון וממש קשה לי לקום לעבודה. ממה נגרמה הרגרסיה? ומה ניתן לעשות כדי שישן פרקי זמן ארוכים יותר כפי שהיה בעבר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה בלילה - תגובה
עדי יותם06/11/2011תינוקות משתנים ומסגלים לעצמם דפוסים שונים. אולי הוא גם משלים זמן אמא באמצעות ההנקות.
אני מציעה לשקול לנסות הנקה בשכיבה, תוך שמירה על כללי בטיחות, כך תוכלי להניק ולישון בו-בזמן ויהיה לך קל יותר.
כמו כן אני מציעה לקרוא את הספר "לישון בלי לבכות" מאת אליזבת פנטלי, שמציע שיטה שעיקרה לנתק את הקשר בין הנקה להירדמות, ואם פועלים לפי השיטה בד"כ הורים מדווחים על שיפור משמעותי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)