דחוף דחוף דחוף!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף דחוף דחוף!!!!!!!
    יולי
    03/11/2011

שלום רב,
    אני ממש בדיכאון.לפני כשבועיים וחצי התקררתי והיה לי שעול ממש חזק, כאב גרון וכאב בית החזה. גם נעלם לי הקול...בגלל שהנקתי לא לקחתי תרופות למרות שהרופא רשם לי רוקסט ואמר שאפשר בהנקה אבל דיברתי עם מרכז טריטולוגי ונאמר לי כי אסור. ככה משכתי שבוע ולקחתי תרופות טבעיות. עד שבלילה יום שישי שעבר היה לי התקף שעול ממש חזק, כמעט נכנקתי ובעלי כבר צרח עלי שאני חייבת לטפל בעצמי. לקחתי סירופ היסטפד שתמיד עוזר לי אבל אסור לקחת אותו אם מניקים. ככה לא הנקתי מלילה יום שישי וגם שבת. ביום ראשון הלכתי לרופא לבקש אנטיביוטיקה שמותרת בהנקה. הוא סירב ואמר שאפשר להניק גם עם הסתפד. הלכתי גם לרופאת ילדים של ביתי והיא אמרה שאסור להניק עם תרופות אלה, שקודם אטפל בעצמי ואז אמשיך להניק לאחר 48 שעות לאחר סיום לקיחת התרופות. בקיצור אני שאבתי את החלב בזמן שלא הנקתי והחלב נעלם. בשאיבה אחרונה יצא לי בקושי 30 מל. אתמול שכבר היה אפשר להנית לא היה לי חלב. השדיים רכים וריקים. ניסיתי להצמיד את ביתי לשד והיא מנסה לינוק ויוצאות טיפות בודדות. אני ממש בדיכאון. האם יש דרך להחזיר את החלב? לוקחת תכשיר טבעי-חלב רב. שותה בירה שחורה והמון תה חם... מה לעשות? ביתי רק בת 6 וחצי שבועות. קיוויתי להניק לפחות עד תום חופשת לידה...עוד חודשיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף דחוף דחוף!!!!!!!

הוספת תגובה

• דחוף דחוף דחוף!!!!!!! - תגובה

סיגל גולן
    03/11/2011

שלום יולי
    משמח לשמוע על הרצון שלך להיניק. אנסה לעזור.
    אפשר להחזיר חלב לשד ולהגביר הנקה: כמה שיותר פעמים ביום לרוקן את השד, בשאיבה ובהנקה. אולי תצטרכי לשדרג את סוג המשאבה, לא ציינת איזה יש לך.
    תנסי לשחרר את כל מטלות הבית ולהיות בשקט עם בתך במצב של עוד לעור למשך היום. אפשר גם לקחת כמוסות חילבה (יש ללא ריח) כדי לתגבר את התהליך. כל רגע שהיא מוכנה לינוק--יופי. לשתות, לנוח. לחשוב חיובי.
    תעדכני בעוד יומיים מה שלומכם.
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו