גזים לתינוק בן 3 שבועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים לתינוק בן 3 שבועות
    מיטל
    03/11/2011

ילדי סובל מאד מגזים,
    1. אמרו לי להמנע מאכילת ירקות ירוקים ופירות הדר. האם באמת אלה דברים שמגבירים גזים אצל תינוקות?
    2. קראתי כי משרד הבריאות ממליץ שלא להשתמש בכל התכשירים להפחתת גזים שיש בשוק. מדוע? האם יכול ליצור בעיות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזים לתינוק בן 3 שבועות

הוספת תגובה

• שלום

נועה
    06/11/2011

אני נמנעתי בתקופה הזאת בעיקר מקיטניות ומאכלים שעשויים לגרום לגזים.
    בקשר לתכשירים, זה נכון, יש כמה שעדיף לא להשתמש בהם, אבל אני לדוגמא קיבלתי המלצה מהרוקח לתת טיפות טבעיות של גרפווטר לקטן וזה באמת מאוד עזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גזים לתינוק בן 3 שבועות - תגובה

עדי יותם
    15/11/2011

כל תינוק מגיב לדברים אחרים... החשוד הראשון בד"כ הוא מוצרי חלב דווקא, אבל לפני שעושים שינויים תזונתיים שמקשים על האם, אני מציעה לנסות שימוש במנשא לאורך כמה שעות במצטבר לאורך היום. התנועה והמגע עוזרים מאוד לתינוקות.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גזים לתינוק בן 3 שבועות - תגובה

עדי יותם
    15/11/2011

לגבי התכשירים - משרד הבריאות הוציא את ההנחיה לאחר כמה מקרים של תינוקות שהגיבו לא טוב לתכשירים אלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו