הנקת לילה טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקת לילה טוב
    מיטל
    04/11/2011

שלום
    בני בן שלושה חודשים. לאחרונה כל ערב ההנקה של השכבתו לישון אורכת מעל לשעה וחצי וכרוכה בתיסכולים רבים.
    הילד מתחיל לינוק מצד מסויים ובאיזשהו שלב מתחיל למשוך בשד ולבעוט. אני מנסה להעלות אותו לגרפס וקצת להרגיע אותו אבל הוא נחוש ברצונו לשוב לינוק ואז אני מציעה לו את הצד השני עד שגם שם זה קורה ואני נותרת חסרת אונים ועצבנית עד שלבסוף איכשהו הוא נרדם (על השד או על ידי נדנוד בידיים)
    מאוד מוטשת מהמצב מה עושים ?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקת לילה טוב

הוספת תגובה

• הנקת לילה טוב - תגובה

עדי יותם
    15/11/2011

קורה לפעמים שתינוק מתעצבן כי הזרם אטי מדי לטעמו - הגיוני שזה יקרה בשעות הערב לאחר שעברת יום ארוך. אפשר לנסות להאיץ את הזרימה בעזרת לחיצה על השד מכיוון בית השחי. אפשר לנסות לנוח יותר ולדאוג לעצמך יותר במשך יומיים-שלושה, אולי לאחרונה העמסת על עצמך יותר מדי. נסי לפנות לך את סוף השבוע ממטלות ונסיעות ואולי אנשים אחרים יוכלו לעזור לך בטיפול בו כדי שתוכלי לצבור כוחות בעצמך ולהתמקד בהנקה.

אפשר לנסות להניק אותו בשכיבה במיטתך בצורה בטיחותית, לפעמים תינוקות יהיו יותר רגועים כך בהנקה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו