שאיבת חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת חלב
    שיר
    07/11/2011

האם כמות של 80 ששאבתי בלילה ב 20 דקות נחשב טוב?
    בתי בת חודש שוקלת 3.5

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבת חלב

הוספת תגובה

• שאיבת חלב - תגובה

לילי עוזיאל
    08/11/2011

כן!

בהנחה שהיא אוכלת בממוצע 8 פעמים ביממה היא זקוקה לכ70 סמ"ק בארוחה.
    אם היא אוכלת 9 פעמים ביממה אז כ60 סמ"ק.
    הרבה פעמים אנחנו מצליחות לשאוב (בנוסף להנקת ילדינו) כמות לארוחה שלמה בשתי שאיבות או יותר וגם זה בסדר גמור.

המשיכי להניק בכיף!
    לילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי כמות הארוחות

שיר
    08/11/2011

קצת קשה לי לחשב כמה ארוחות כיוון שהיא אוכלת , נרדמת ואחרי חצי שעה לפעמים אוכלת שוב - ואת זה אני מחשיבה כהנקה אחת(הנקה+השלמה). אבל אם אחשב את זה כ 2 הנקות יכול לצאת לי 16 הנקות. איך אני מחשבת את זה?

לגבי ההנקה - את שד ימין קשה לה לתפוס ולפעמים היא מתעצבנת ומתחילה לצרוח ואז אני מוותרת ונותנת את הצד השני - האם להתעקש? ואיך? כיוון שבסוף יווצר גודש אם לא אשאב וגם כי לא אוכל להציע את הצד השני....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי כמות הארוחות - תגובה

עדי יותם
    15/11/2011

לפי תיאורך את יכולה לחשב את ההנקה+ההשלמה כהנקה אחת. בכל מקרה לא צריך להיתפס למספר מדויק, זה רק נותן לך סדר גודל. גם אנו המבוגרים אוכלים לפעמים ארוחות גדולות ולפעמים קטנות.

אפשר לנסות להניק אותה משד ימין בתנוחות אחרות (כמו תנוחת צד -"פוטבול") או בשכיבה.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו