כאבים בשד - בבקשה עזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בשד - בבקשה עזרו לי
    סיון
    10/11/2011

שלום,
    ביתי בת חודש ואני מניקה אותה משנולדה. עד לפני יומיים הנקתי אותה עם פיטמת סיליקון בשל כאבים ופצעים שהיא גרמה לי עוד בבי"ח.
    כעת כבר יומיים שאני מניקה אותה ללא הפיטמה ואני מרגישה שהיא אוכלת הרבה יותר טוב.
    הבעיה שלי היא שממש כואב לי בפיטמה. אני מרגישה מעיין שריפה.
    האם זה כאב שאמור להיות ולחלוף לאחר כמה ימים או שזה לא תקין? מה יכולה להיות הבעיה?
    הייתה אצלי יועצת הנקה שאמרה שאני מחברת אותה טוב לשד וגם בטיפת חלב נאמר לי אותו הדבר.
    אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בשד - בבקשה עזרו לי

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

סיון
    10/11/2011

שאחרי כ - 20 דקות מכל שד ואפילו פחות אני נשברת מהכאב ואני מפסיקה להניק אותה ואם אני רואה שהיא עדיין רעבה אני נותנת לה סימילאק לצערי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין - תגובה

עדי יותם
    15/11/2011

כדאי לחזור ולהתייעץ עם יועצת ההנקה שליוותה אותך. האם יש תחושה של שריפה גם בשימוש עם פטמות סיליקון? אם כן, זה יכול להיגרם מכמה גורמים, ובראשם פטרייה.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו