מחסור בחלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחסור בחלב
    לילך
    10/11/2011

בני בן חודש וחצי, לאחר ארבעה ימים ולילות בהן הוא ינק בלי הפסקה, ולא ישן כמעט בכלל, חוץ מפעמיים חצי שעה בלילה. הזעקתי יועצת הנקה והיא אמרה לי שיש לו לשון קשורה והוא לא יונק טוב. התחלתי לתת לו תוספת מבקבוקים, לאחר התרת הלשון בגיל שבועיים, לא הצלחתי להניק אותו הנקה מלאה , הוא היה בוכה אחרי הנקות, ולא נרגע, היה לי הרושם שחסר לו חלב. מאז אני מניקה עם בקבוקים. בשאיבה יוצא לי מעט מאוד , בין 30-60 והוא אוכל כפול אני שואבת כמה פעמים כדי שתהיה לו מנה. יש לי בעיה של נדודי שינה. האם אוכל בכל זאת להניק הנקה מלאה אין דבר שאני רוצה יותר.

לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחסור בחלב

הוספת תגובה

• מחסור בחלב - תגובה

עדי יותם
    15/11/2011

כדאי מאוד להיפגש שוב עם יועצת ההנקה, כדי להעריך מה ניתן עדיין לעשות. ייתכן שצריך לעבוד על הטכניקה, או לקחת משהו להגברת החלב, או להיעזר במשאבה טובה יותר - אפילו לשכור באופן פרטי למשך כמה שבועות משאבה, למשל המדלה לקטינה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו