הנקה + האכלה מבקבוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה + האכלה מבקבוק
    ענבל
    15/11/2011

האם כדאי כבר מגיל אפס להרגיל את התינוק לשתי צורות ההאכלה כדי למנוע קשיים בעתיד בגמילה מהציצי?
    עוד דבר, אני שמה לב שבערב הוא לא נינוח ומתפתל כשהוא יונק. יכול להיות שזה גזים? אם כן, הבקבוק של בי-פרי יכול לעזור לו לזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה + האכלה מבקבוק

הוספת תגובה

• יתכן שזה גזים

מעין
    15/11/2011

הקטנים מתחילים לסבול מגזים כבר מגיל 3 שבועות..
    אני הנקתי את הקטן שלי ובתקופה שסבל מגזים נתתי לו טיפות של גרפווטר בהמלצת הרוקח.. זה מאוד עזר לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהנסיון שלי

אימא של לירז
    16/11/2011

ביפרי נהדר לטיפול בגזים, גם אני השתמשתי בזה בשביל זה ובאמת חל שיפור ניכר,
    ובכלל אין יותר פליטות, נסי.
    בגדול כל התינוקות סובלים מגזים בהתחלה אבל למה לא להקל על עצמך (ועליו) בזמן הזה ?:) אין לך מה להפסיד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקה + האכלה מבקבוק - תגובה

עדי יותם
    27/11/2011

יש תינוקות שעוברים מבקבוק להנקה וחוזר חלילה בלי בעיה, ויש כאלה שמפתחים העדפת בקבוק ומסכנים את המשך ההנקה. מאחר שאין לנו דרך לדעת מי יגיב טוב ומי לא, יש פה לקיחת סיכון מסוים.
    ממש לא כדאי מגיל אפס - הגוף ממשיך לייצר חלב גם כשהתינוק אוכל מבקבוק, וכך אפשר להגיע לגודש ואף לדלקת, וגם לפגוע באספקת החלב. מגיל 6-8 שבועות, אחרי שייצור החלב התבסס, קל יותר לעשות ניסיונות כאלה.
    גזים מתחיל מסביבות גיל 2-3 שבועות. בהנקה יש הכי פחות גזים מאחר שבשד אין אוויר :) אין לי מידע לגבי סוגי בקבוקים שונים וגזים. מה שיש בבקבוק - חלב אם או תמ"ל - ישפיע יותר על הגזים (חלב אם קל יותר לעיכול ומעודד יציאות קלות יותר) ישפיע יותר מסוג הבקבוק.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו