הפסקת הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת הנקה
    מרינה
    16/11/2011

אני הפסקתי להניק את בני בגיל שנה כלפני חודש. ההפסקה היתה מאוד הדרגתית , אבל עדיין יש לי חלב. מדי פעם (פעם , פעמיים בשבוע אני שואבת קצת) אבל חלב לא נפסק ואני מרגישה כאבים בשדיים. מה לעשות כדי להפסיק ייצור חלב. האם להמשיך לשאוב או שחלב אמור להפסק לבד. אני זוכרת שאם בני הגדול בכלל לא היתה לי בעיה, הפסקתי להניק וחלב נגמר. אבל עכשיו עבר כבר חודש ועדיין יש הרבה חלב וזה כואב. מה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת הנקה

הוספת תגובה

• הפסקת הנקה - תגובה

לילי עוזיאל
    22/11/2011

שלום מרינה,

הרעיון הוא להוציא מהשד כמויות חלב מינימליות כדי שהשד ישאר מלא אבל לא כואב. סחיטה ידנית מצוינת לכך.
    זה חשוב, כדי שלא יהיה גודש שעלול להפוך לדלקת.
    אפשר לאכול ולשתות את כל המייבשים שממליצים להמנע מהם בעת ההנקה: חליטות מרווה, נענע, מנטה, סלט או טחינה עם הרבה פטרוזיליה.
    חלב בכמויות קטנות נשאר הרבה חודשים וזה בסדר - כל עוד השד מרגיש נח.
    נתת לתינוק שלך מתנה נפלאה - הנקת אותו שנה שלמה! מצד שני עוד יש לך חלב ואולי תרצי להמשיך להניק לפעמים בחורף או לתת לו מהחלב הסחוט שלך וככה הוא ימשיך להנות מיתרונות חיזוק מערכת החיסון בעונת הנזלת...

הרבה בריאות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו