שתיית נס קפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתיית נס קפה
    חסויה
    17/11/2011

אני מנקה הנקה מלאה . יש לי תינוקת בת חמישה חודשים. אני מודעת לעובדה שצריך להמעיט צריכת קופאין בזמן זה בדומה להריון. אני שותה ביום 3 כוסות נס קפה אחד עם נס קפה רגיל והשניים האחרים עם נטול קופאין בשניהם אני שמה ממתיק סוכרלייט שמכיל סוכרלוז שהבנתי שהוא מותר בזמן הריון והנקה. האם זה תקין והאם גם נס קפה נטול עדיף לא לשתות בסמוך להנקה או השאיבה כדי שהקופאין לא יעבור לתינוקת??
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתיית נס קפה

הוספת תגובה

• שתיית נס קפה - תגובה

לילי עוזיאל
    20/11/2011

שלום לך,

להשקפתי ההנקה היא חלק טבעי מהחיים שלנו ולא דבר נפרד ההולך ומשתלט עליהם. מותר לשתות 2-3 כוסות נס קפה רגיל ביממה. קפה נטול קפאין לא נספר כקפה. לעומת זאת כמויות גדולות של דיאט קולה, קקאו, שוקולד וכיו"ב' מזונות, מכילים גם הם קפאין ולא כדאי להגזים בצריכתם.
    אם התינוקת שלך רגישה לקפאין את תדעי - יכולות להיות תופעות שונות, לדוגמה: תהיה ערנית עירנות יתר, התינוקת תהיה עצבנית, מתקשה להרדם ועוד.
    במידה ואת חוששת שאת מגזימה - תוכלי להפחית לקפה אחד ביום ולבחון את ההשפעה.
    שיא הקפאין בדם הוא כשעה לאחר שתיית הקפה. אין כל-כך משמעות לתזמון שתיית הקפה. העיקר שנהנים ממנו....

תהנו!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו