הנקה חלב ניגמר לא מספיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה חלב ניגמר לא מספיק
    אנג'ליקה
    21/11/2011

ביתי בת 4 חודשים ולאחרונה אני רואה שאין לי מספיק חלב גם בשאיבה יוצא לי רק 40 סיסי מה אני יכולה לעשות כדי שיצור החלב שלי יגבר וכך הילדה תוכל טוב ותפסיק ליצרוח מרוב רעב ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה חלב ניגמר לא מספיק

הוספת תגובה

• הנקה חלב ניגמר לא מספיק - תגובה

סיגל גולן
    21/11/2011

הי אנג'ליקה
    מגבירים כמות חלב עם מסר לגוף שצריך יותר! לשאוב אחרי כל הנקה, גם אם לא יוצא הרבה. אפשר לקחת כמוסות חילבה וגם תכשיר נוסף טבעי להגברת החלב. להיניק אותה במצב של עור לעור עליך. לנוח ולשתות. אם היה מספיק חלב קודם, אין סיבה לא לחזור לייצר מספיק.
    האם התחלת לאחרונה לקחת גלולות למניעת הריון?
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לקחתי שום דבר

אנג'ליקה
    22/11/2011

ואני גם לא בהריון מה הסיבה שיכולה להיות למיעוט החלב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לקחתי שום דבר - תגובה

עדי יותם
    29/11/2011

אם היא רגועה אחרי הנקות אין סיבה לחשוב שהחלב מתמעט. אבל אפשר לקחת למשל את סוף השבוע הקרוב כפרויקט הגברת החלב - קחי את הדברים באיזי, בלי כמה שיותר זמן במיטה במנוחה ובשינה (אפשר כמובן גם לקרוא, לצפות בטלוויזיה וכו'...). לא לצאת מהבית, לא לסדר/לנקות/לבשל/לכבס אלא רק לדאוג לעצמך ולהניק לעתים קרובות. אחרי סופ"ש כזה (או 24 שעות מרוכזות שפשוט לא יוצאים מהמיטה אלא רק למקלחת/שירותים, כאילו הייתה לך שפעת), אמהות רבות ירגישו שיפור בכמויות.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו