חלב שאוב, ייבוש בקבוקים ועוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלב שאוב, ייבוש בקבוקים ועוד
    שיר
    22/11/2011

שלום
    3 שאלות לי:

1. לאחר ניסיונות להניק מלא - לא הולך ולכן אני מניקה חלקי, כשהיא רוצה נותנת, וכשהיא צורחת נותנת לה בקבוק.....מבחינת זה שהחלב ישאר....אני אמורה לשאוב בכל פעם שהיא לא ינקה או כל 3 שעות? ועם היא כן מצצה קצת ורק אח"כ התייאשה ונתתי בקבוק? זה נחשב כהנקה?

2. חלב שאוב שנשאר בחוץ ואחרי 3 שעות הכנסתי למקרר...זה בסדר? אחרי ההפשרה עדיין יש לו 4 שעות בחוץ להאכלה?

3. הבקבוק של השאיבה לא מספיק להתייבש לפעמים על המתקן עד השאיבה הבאה? אם יש כמה טיפות מים בפנים? להשאיר את זה ככה או לנגב עם מטלית? כנ"ל לגבי הבקבוקים שלה....

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חלב שאוב, ייבוש בקבוקים ועוד - תגובה

עדי יותם
    27/11/2011

כן, יש לשאוב אחרי כל בקבוק, וגם אם ינקה מעט, כדי לשמר את האספקה.
    נסי לעודד אותה לינוק קצת גם אחרי כל בקבוק.

אין בעיה להכניס אחרי כמה שעות למקרר, אין צורך להכניס למקפיא אז אין צורך בהפשרה. הריחי/טעמי את החלב לפני ההאכלה, והשתדלי לקצר את הזמן שהוא בחוץ.

אין בעיה בכך שנשארו מעט מים בבקבוקים לאחר השטיפה. הקפידי לשטוף במים חמים וסבון ולפרק את כל חלקי הבקבוק (בקבוק, פטמה והטבעת שמחברת ביניהם) בכל שטיפה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שיר
    27/11/2011

אז אחרי ששאבתי וזה נשאר בחוץ 3 שעות - והכנסתי למקרר - יש לי עוד 4 שעות בחוץ כשאני מוציאה אותו מהמקרר? ולגבי הטעם - טעמתי, ואין לזה כ"כ טעם - אז כל עוד זה ככה ולא חמוץ זה בסדר?

לגבי שטיפת בקבוקים - מים חמים של ברז - לא רותחים, נכון?

תודה על תשובותייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

עדי יותם
    27/11/2011

לא ברור כמה זמן עוד יש, לכן עדיף לקצר ולא להחזיק בחוץ 4 שעות. אם צריך לצאת עם החלב - כדאי לקחת אותו בצידנית קטנה רכה עם קרחום.
    מים חמים, כן. וסבון. ופעם ביום כדאי לעקר. אם יש לך מדיח, אפשר לשטוף במדף העליון של המדיח וזה נחשב כעיקור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו