מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלב שאוב, ייבוש בקבוקים ועודשיר22/11/2011
שלום
3 שאלות לי:
1. לאחר ניסיונות להניק מלא - לא הולך ולכן אני מניקה חלקי, כשהיא רוצה נותנת, וכשהיא צורחת נותנת לה בקבוק.....מבחינת זה שהחלב ישאר....אני אמורה לשאוב בכל פעם שהיא לא ינקה או כל 3 שעות? ועם היא כן מצצה קצת ורק אח"כ התייאשה ונתתי בקבוק? זה נחשב כהנקה?
2. חלב שאוב שנשאר בחוץ ואחרי 3 שעות הכנסתי למקרר...זה בסדר? אחרי ההפשרה עדיין יש לו 4 שעות בחוץ להאכלה?
3. הבקבוק של השאיבה לא מספיק להתייבש לפעמים על המתקן עד השאיבה הבאה? אם יש כמה טיפות מים בפנים? להשאיר את זה ככה או לנגב עם מטלית? כנ"ל לגבי הבקבוקים שלה....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב שאוב, ייבוש בקבוקים ועוד - תגובה
עדי יותם27/11/2011כן, יש לשאוב אחרי כל בקבוק, וגם אם ינקה מעט, כדי לשמר את האספקה.
נסי לעודד אותה לינוק קצת גם אחרי כל בקבוק.
אין בעיה להכניס אחרי כמה שעות למקרר, אין צורך להכניס למקפיא אז אין צורך בהפשרה. הריחי/טעמי את החלב לפני ההאכלה, והשתדלי לקצר את הזמן שהוא בחוץ.
אין בעיה בכך שנשארו מעט מים בבקבוקים לאחר השטיפה. הקפידי לשטוף במים חמים וסבון ולפרק את כל חלקי הבקבוק (בקבוק, פטמה והטבעת שמחברת ביניהם) בכל שטיפה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שיר27/11/2011אז אחרי ששאבתי וזה נשאר בחוץ 3 שעות - והכנסתי למקרר - יש לי עוד 4 שעות בחוץ כשאני מוציאה אותו מהמקרר? ולגבי הטעם - טעמתי, ואין לזה כ"כ טעם - אז כל עוד זה ככה ולא חמוץ זה בסדר?
לגבי שטיפת בקבוקים - מים חמים של ברז - לא רותחים, נכון?
תודה על תשובותייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
עדי יותם27/11/2011לא ברור כמה זמן עוד יש, לכן עדיף לקצר ולא להחזיק בחוץ 4 שעות. אם צריך לצאת עם החלב - כדאי לקחת אותו בצידנית קטנה רכה עם קרחום.
מים חמים, כן. וסבון. ופעם ביום כדאי לעקר. אם יש לך מדיח, אפשר לשטוף במדף העליון של המדיח וזה נחשב כעיקור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)