מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה וחזה גדול ועוד..נירית23/11/2011
החזה שלי מאוד גדל בזמן ההריון הגעתי למידה F75 וממש קשה לי להניק ככה.
ילדתי לפני שבועיים בהתחלה הגודש מאוד הציק לי אבל המשכתי לנסות, אני שמה לב שפשוט ממש קשה לו לתפוס את הפיטמה וזה כל פעם מאבק מתמשך שבסופו מרוב יאוש אני מוותרת ונותנת בקבוק תמ"ל.
האם יש תנוחה מיוחדת להנקה לבעלות חזה גדול? כבר כואב לי כל הגוף מהניסיונות האלה וזה ממש מייאש אותי!
בנוסף כל ערב הוא מאוד בוכה מגזים יכול להיות שזה בגלל שאני נותנת לו תמ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עונה
חגית29/11/2011תשמעי יכול להיות שהתמ"ל עושה לו גזים. מה את נותנת לו? תנסי להחליף. ויש היום תכשירים טבעיים להקלה בגזים כמו גרפווטר למשל שלנו מאוד עזר עם הקטן.
לגבי הקושי בהנקה תנסי להביא הביתה יועצת הנקה שתעזור לך. יש כל מיני תנוחות ולא רק ה"מיסיונרית" הרגילה שאפשר להניק את התינוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקה וחזה גדול ועוד.. - תגובה
עדי יותם07/12/2011אין תנוחה מסוימת אבל לעתים הנקה בתנוחת צד ("פוטבול") תהיה קלה יותר. אפשר גם לגלגל חיתול בד או מגבת מטבח לגליל, ולהניח מתחת לשד, במפגש עם החזה, כדי להגביה ולייצב את השד. גם הנקה בשכיבה יכולה לעזור. אם את לא מסתדרת לבד, כדאי מאוד להיפגש עם יועצת הנקה.
אם הוא לא יונק, כדאי לשאוב חלב או להוציא חלב באופן ידני, בכל פעם שמקבל בקבוק, כדי שהאספקה לא תיגמר... בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)