משבר הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משבר הנקה
    נעמי
    24/11/2011

שלום רב.
    ילדתי שלישייה לפני 3 חודשים הם היו פגים קטנים וקיבלו חודשיים וחצי בערך חלב שאוב שלי וכל זה היה הכנה לבית בכדי לנסות להניק אותם. כרגע אנחנו בבית והם כבר רגילים לבקבוקים מפני שבפגיה הם התרגלו והיו עוד קטנים ולא הצלחנו להניק. עכשיו כבר 3 שבועות הפסקתי לשאוב. ואני מאוד רוצה לנסות שוב השאלה האם יש עוד חלב ואפשר לחזור להספקת חלב מלאה או חצי לפחות. לשתות כדורי חילבה? כמה זמן ביום לשאוב וכל כמה שעות בכדי שאוכל ללמדם לינוק??? ויש עוד בעיה שהם מתעצבנים על השד כי אין כל כך חלב..ובבקבוק יוצא הרבה ומהר:( אני יודעת שלא פשוט להניק שלישייה וצריך הרבה מוטיבציה מודה שנשברתי אך עדין יש לי רצון לא לפספס את הבריאות והחוויה הנפלאה הזאת. תודה לך. יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר הנקה

הוספת תגובה

• משבר הנקה - תגובה

עדי יותם
    15/12/2011

נפלא שחודשיים וחצי הם קיבלו חלב שלך! אכן, להניק שלישייה זה מאוד-מאוד לא פשוט. אפשר להגביר חזרה את החלב לפחות עד לתפוקה חלקית, רצוי במשאבה הטובה ביותר - לשכור משאבה מסוג מדלה סימפוני, או לפחות מדלה לקטינה עם ערכה דו-צדדית. חילבה יכולה לעזור (נשים עם לחץ דם נמוך או סוכר נמוך צריכות להיזהר, וכדאי להתייעץ עם הרופא) ויש גם תרופת מרשם שמגבירה חלב. לגבי החזרה ליניקה מן השד - כדאי מאוד להיעזר ביועצת הנקה מוסמכת שתלווה אותך בתהליך. קופת חולים כללית וקופ"ח לאומית מאפשרות ייעוץ הנקה בתשלום מופחת.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו