חוששת שהחלב עומד להיגמר-מקפיצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוששת שהחלב עומד להיגמר-מקפיצה
    גילת
    27/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני לא מומחית

הדס
    27/11/2011

אני עם אותה הבעיה. תינוק בן 4 וחצי חודשים. שאלתי כאן בפורום את היועצות מה לעשות שהחלב עומד להגמר (ככה זה מרגיש...) אין ממש תרופת פלא. כמו כל דבר בחיים צריך לעבוד קשה כדי שיהיו תוצאות (אולי יש נשים שהחלב שלהן גדוש ומספיק, לי לא). אמרו לי לשאוב חצי שעה אחרי הנקה כל שעתיים, להניק עור לעור, לשתות הרבה, לנוח, כדורי חילבה, טיפות חלב רב, אה כן ו...לישון טוב (אירוני לא? אמא מניקה בדרך-כלל מתעוררת להנקה כל שעתיים שלוש...).בהצלחה.9

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מומחית-תגובה

גילת
    28/11/2011

הי הדס
    תודה שענית לי.האמת היא שפעלתי על פי מה שיעצו בפורום לשאוב כל שעתיים (לא שאבתי כל שעתיים אבל שאבתי כ-3,4 פעמים) ןלקחתי כדורי חילבה והפלא ופלא ,אחרי 3 ימים זה עזר ואכן הגוף שוב מייצר יותר חלב.גם אני הייתי סקפטית כמוך והרגשתי שזהו כבר עומד להיגמר לי החלב אבל צריך קצת סבלנות וזה עובד!!! שמתי לב שלגוף לוקח קצת זמן להתרגל מחדש אבל עם קצת אמונה זה מסתדר.....מקווה שעזרתי ובהצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מומחית-תגובה - תגובה

סיגל גולן
    29/11/2011

שלום לכולן!
    אכן טוב שקראתם את ההמלצות שלנו להגברת כמות החלב. זה אמור לעבוד! כשמדובר על שינה, לא הכוונה לישון לילה שלם רצוף, אלא לנוח במשך היום כשהתינוק ישן, ולא להתרוצץ עם מטלות הבית. לשנות סדרי עדיפות.
    לפעמים צריך בכל זאת לראות אשת מקצוע--יועצת הנקה מוסמכת--כדי לבחון אם התינוק מרוקן את השד כמו שצריך. אם לא, או אם השתמשת כל הזמן הזה בפטמות סיליקון עם תפיסה פחות מאידיאלית, יש מצב של ירידה בכמות החלב. יכול להיות גם בגלל לקיחת תרופה שמייבשת קצת, או שתית חליטת נענע או מרווה, או הריון חדש שאת עוד לא יודעת עליו, או גלולות למניעת הריון?
    בהצלחה!
    סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו