מעט חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעט חלב
    יעל
    30/11/2011

שלום.
    בתי בת חודש ושבוע ולפני שבוע התחלתי לתת לה סימילאק בלילה ,שני בקבוקים,מכיוון שהיה לה קשה לינוק . במהלך היום אני מניקה או שואבת ונותנת לה רק חלב אם אבל היום ואתמול ממש היה לי מעט חלב בניגוד לימים קודמים שהיה לי להפך,גודש ,ולא היתה לי בעיה למלא בקבוק. מדוע זה קורה?
    זה מה שיהיה עכשיו? הגוף ייצר פחות כל פעם ? אולי חשוב לציין שבימים האלו ישנתי מעט ולא אכלתי טוב...

אני רוצה להמשיך להניק מאוד רק שלינוק ישירות בתי מתקשה ולכן אני שואבת. מה לעשות??

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעט חלב

הוספת תגובה

• מעט חלב - תגובה

עדי יותם
    07/12/2011

הרבה פעמים קל לשאוב בשבועות הראשונים וקשה יותר אחר כך. פעמים רבות משאבה טובה יותר תסייע בשאיבה קלה יותר. אפשר לשכור משאבה מסוג מדלה לקטינה, או לקנות משאבה - אמדה לקטליין, מדלה פאמפ אין סטייל - אלה שתי דוגמאות למשאבות מצוינות.

השאיבה אינה מדד לכמות שהתינוקת יונקת - תינוק בריא שנולד במועד ויונק היטב, יוכל להוציא יותר חלב מכל משאב.ה

כדאי להיפגש עם יועצת הנקה מוסמכת שתראה את התמונה כולה ותוכל לסייע לך - גם בשאיבה יעילה וקלה יותר ואולי גם בהצמדה יעילה ונוחה יותר של התינוקת לשד.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו