מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעט חלביעל30/11/2011
שלום.
בתי בת חודש ושבוע ולפני שבוע התחלתי לתת לה סימילאק בלילה ,שני בקבוקים,מכיוון שהיה לה קשה לינוק . במהלך היום אני מניקה או שואבת ונותנת לה רק חלב אם אבל היום ואתמול ממש היה לי מעט חלב בניגוד לימים קודמים שהיה לי להפך,גודש ,ולא היתה לי בעיה למלא בקבוק. מדוע זה קורה?
זה מה שיהיה עכשיו? הגוף ייצר פחות כל פעם ? אולי חשוב לציין שבימים האלו ישנתי מעט ולא אכלתי טוב...
אני רוצה להמשיך להניק מאוד רק שלינוק ישירות בתי מתקשה ולכן אני שואבת. מה לעשות??
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעט חלב - תגובה
עדי יותם07/12/2011הרבה פעמים קל לשאוב בשבועות הראשונים וקשה יותר אחר כך. פעמים רבות משאבה טובה יותר תסייע בשאיבה קלה יותר. אפשר לשכור משאבה מסוג מדלה לקטינה, או לקנות משאבה - אמדה לקטליין, מדלה פאמפ אין סטייל - אלה שתי דוגמאות למשאבות מצוינות.
השאיבה אינה מדד לכמות שהתינוקת יונקת - תינוק בריא שנולד במועד ויונק היטב, יוכל להוציא יותר חלב מכל משאב.ה
כדאי להיפגש עם יועצת הנקה מוסמכת שתראה את התמונה כולה ותוכל לסייע לך - גם בשאיבה יעילה וקלה יותר ואולי גם בהצמדה יעילה ונוחה יותר של התינוקת לשד.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)