מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרחלי30/01/2008
מאיה בת שנה וחצי ינקה עד עכשיו (כמובן שיחד עם אוכל) רק שאני יודעת שמה שיש לי עכשיו הוא לא בדיוק חלב אלא על גדר הנישנוש והמציצה.
זה מתחיל לכאוב כי אני מרגישה שהיא לא יונקת ומה שכן היא "תופסת" טרמפ על הציצי בלילה, כן כן היא עוד מתעוררת בלילה לאכול כי היא לא אוכלת אוכל משביע בערב.
היא לא מוכנה מאז היותה בת כמה חודשים לקחת תמ"ל או דיסות.
מה עושים?
ואיך גומלים?
שנה וחצי נראה לי מכובד ביותר (ואני רוצה לישון לילה שלם כבר..........)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרחלי,
ג'ניס זאוסמר30/01/2008שלום רב,
כפי שאת יכולה לראות בפורום הזה השאלה שלך נפוצה ביותר.
את יכולה לראות שאמהות רבות מביעות את אותם ההתלבטויות וחוות את אותם החוויות .
את צודקת לגבי שנה וחצי של הנקה - עשית את שלך ואת יכולה להיות גאה בעצמך שנתת לה את הטוב ביותר.
תזכרי - הנקה זו לא רק אוכל ובמיוחד בשלב הזה הנקה מהוה אף יותר בטחון וקשר מאשר תזונה.
תמיד עדיף שהגמילה תתבצע בהדרגתיות.
כדאי לך להתייעץ עם האחות טיפת חלב לגבי מאכלים וטיפים לגבי מתן אוכל במשך היום ולפני השינה.
בהצלחה,
ג'ניס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)