מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוקת לא רגועה לאחר הנקהנילי03/12/2011
שלום רב,
ביתי בת חודשיים ושבוע התחילה לינוק לפני כשבוע וחצי לאחר בעיות בהנקה ושאיבה. במהלך השבוע אכלה והיתה רגועה וגם נשקלה בטיפת חלב שם נאמר לי כי עולה יפה במשקל מההנקה וגם נבדקה לגבי אחיזת השד- שהיה תקין. במשך השבועיים-שלושה האחרונים היתה ישנה לי כ-7 שעות בלילה ואוכלת 6 ארוחות ביום. לפני יומיים לאחר ההנקה התחילה לבכות וגם משכה לי את הפטמה חזק כאילו מנסה להתנתק כמה פעמים עד שפצעה אותי, ככה זה היה למשך כל היום- ינקה כשהיא לא רגועה או שהיתה נרדמת לי על השד הרבה - הייתי מנסה לחבר שוב כשלא מצליחה שולחת אותה לישון שוב מתעוררת ובוכה וחוזר חלילה, היום כשראיתי כי הבכי לא נפסק והרצון לאוכל לא מפסיק הוספתי לה תמ"ל והיא אכלה את כל ה-140 מ"ל. כשבדקתי לאחר 3 שעות את כמות החלב בשאיבה גיליתי כי היא לא השתנתה ואפילו עלתה ב-30 מ"ל.
מה יכולה להיות הסיבה לעצבנות והבכי התמידי?
תודה,
נילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עונה
גפן05/12/2011האם היא בוכה ולא נינוחה במשך כל שעות היום או רק בערב? האם יש לה תסמינים של גזים? (בטן מתקשה, התכווצויות..) את יכולה לנסות לעשות לה עיסויים בבטן, לקרב לא את הרגליים לבטן וללחוץ קצת. את מקפידה להוציא לה גרעפס אחרי כל ארוחה? את יכולה לנסות את הטיפות הטבעיות של גרפווטר ולראות אם זה עוזר. לנו זה מאוד הקל עם יואבי כשהוא סבל מגזים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוקת לא רגועה לאחר הנקה - תגובה
עדי יותם25/12/2011מאוד מרשים שהחזקת מעמד כחודשיים עד שבתך התחילה לינוק! כל הכבוד, זה בוודאי היה תהליך לא פשוט.
קשה לדעת לפי התיאור מה הסיבה להתנהגות. אני יכולה להציע לך לנסות להניק אותה בהישענות לאחור, תוך מגע עור לעור - את בלי חולצה וחזייה והתינוקת בחיתול בלבד או בבגד קל, ושמיכה מעל שתיכן. אם היית בקשר עם יועצת הנקה לאורך התהליך, אני מציעה שתפני אליה שוב. מוזמנת לעדכן כאן לגבי התפתחויות. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)