מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה לבן שנתייםמיכל07/12/2011
שלום,
החלטתי להפסיק להניק! הוא כמעט בן שנתיים (עוד שבוע) ואני זקוקה ללילותיי חזרה... במשך היום הוא יונק מעט בגלל שהוא בפעוטון. לרוב הוא מבקש בשעות אחר הצהרים או בחופשים וכמובן לפני השינה כדי להירדם. אם אני לא נמצאת הוא מסתדר עם אביו וכך גם בד"כ ישן יותר שעות ברצף. אבל כשאני נמצאת (כמעט תמיד) הוא מתעורר הרבה כל שעה בערך... מבקש לינוק ואט אט אנחנו ישנים יחד כאשר הציצי בפה מרבית השעות הקטנות של הלילה...
עד כה עשיתי זאת רוב הזמן בשמחה וברצון.. וכעת אני זקוקה לעזרה.
אני חושבת שההפסקה צריכה להיות מוחלטת ולא תהליך... בעיקר בגלל שאנחנו לא כל היום יחד ואני פחות מאמינה בתהליך ההדרגתי.
כבר כמה שבועות אפילו חודשים אני מדברת איתו על כך שגדולים לא יונקים ושהוא עוד מעט יהיה גדול וכו'...
בקיצור, מה המלצתך לגבי גמילה? שמעתי על אופציה של מרה? מה את אומרת?
תודה רבה,
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה לבן שנתיים - תגובה
עדי יותם13/12/2011אופציה של מרה נשמעת לי טראומטית. אפשר לקבוע תאריך יעד כלשהו - אפשר סביב היומולדת - ולהסביר שאחר כך כבר לא יינק, לתת מתנה לכבוד הגמילה וכו'. הסבירי שאת אוהבת ומחבקת אבל זה פחות מתאים לך עכשיו. אני לא ממליצה להשתמש ב"אתה גדול כבר".
אם את שלמה עם ההחלטה, סיכוי סביר שהגמילה תעבור בצורה קלה יחסית. זכרי שהוא צריך הרבה תשומת לב, חיבוקים והסחות דעת בתקופה זו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)