מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- את מדהימה, תודה.יולי08/12/2011
ממש תודה על התשובה...אני כל הזמן בהרגשות שאני אמא גרועה שלא נלחמתי על הנקה ואני מאכילה אותה בסימילק הכימי... וגם החזרה לעבודה לא תורמת להרגשה...אני מאוד קרייריסטית. בדיוק איך שהתתקבלתי למקום עבודה טוב, נכנסתי להריון...בכלל אני הייתי רגילה לחיים בלי הרבה מנוחות, גם לומדת תואר שני וגם עבודה אינטנסיבית לא קרוב לבית. עכשיו אני בחרדות שאפספס את החיים של הילדה שלי בגלל כל זה.
שוב תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה תמר
יולי08/12/2011ממש תודה על התשובה...אני כל הזמן בהרגשות שאני אמא גרועה שלא נלחמתי על הנקה ואני מאכילה אותה בסימילק הכימי... וגם החזרה לעבודה לא תורמת להרגשה...אני מאוד קרייריסטית. בדיוק איך שהתתקבלתי למקום עבודה טוב, נכנסתי להריון...בכלל אני הייתי רגילה לחיים בלי הרבה מנוחות, גם לומדת תואר שני וגם עבודה אינטנסיבית לא קרוב לבית. עכשיו אני בחרדות שאפספס את החיים של הילדה שלי בגלל כל זה.
שוב תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מדהימה, תודה. - תגובה
לילי עוזיאל08/12/2011יולי יקרה,
אני מתרשמת שילדתך יקרה לך מאוד ואני בטוחה שעם הזמן תדעי לייצר איזון בין הגורמים השונים בחייך. אנחנו דור של אמהות הקרועות בין רצוננו להנות מהדלתות שהפמיניזם פתח בפנינו ולבין כל אותם תפקידים אחרים שיש לנו.
הנקה חשובה בעיניי - הרי לא סתם בחרתי להיות יועצת הנקה - ולמרות זאת אני מכירה המוני אמהות נפלאות שלא הניקו.
ומרעיונות נשגבים לכמה הצעות קטנות ומעשיות: ספר עיסוי תינוקות ובקבוקים שמן שקדים - עיסוי יומיומי זו מתנה נפלאה גם לתינוקת וגם לך.
שירה - היא לא תגלה לאף אחד גם אם את זייפנית...
נסי ללמוד מאמהות אחרות, מספר או מDVD כמה שירי משחק פשוטים, קצביים, מתחרזים ואולי אפילו עם תנועות - ויהיה לכם זמן איכותי מאוד ביחד.
ריקדי עם התינוקת על הידיים. תינוקות מאוד אוהבים מוסיקה נעימה ותנועה.
נשיאה במנשא - מחזירה אותה לקירבה המדהימה לגופך.
לינה משותפת - למי שזה לטעמו ותוך שמירה על כללי בטיחות!!! יש על כך ספרות ומאמרים באינטרנט.
תהנו אחת מהשניה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)