ציצי כמוצץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציצי כמוצץ
    שלי
    10/12/2011

שלום רב,
    ביתי בת שנה נגמלה לאחרונה מהנקות ליליות ובמשך היום אני עובדת כך שהיא לא יונקת עד שעות אחה"צ. בבוקר בד"כ מקבלת בקבוק תמ"ל. מאז הפסקת הנקות הלילה היא נהייתה הרבה יותר עצבנית ובוכה ובזמן שאני איתה (בוקר ואחה"צ-ערב)כל מה שהיא רוצה הוא לינוק. זה יכול לקחת גם חצי שעה-שעה וזה כבר ממש מעיק. אציין שכבר כמעט אין לי חלב כך שהיניקה היא לא בכדי לספק רעב. מה אתן מציעות לי לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציצי כמוצץ

הוספת תגובה

• ציצי כמוצץ - תגובה

עדי יותם
    29/12/2011

לא ציינת מתי התרחשה הגמילה, אבל בתקופה של שינוי משמעותי כל כך תינוקות יכולים בהחלט להגיב בהיצמדות אינטנסיבית לאמא ובקושי רגשי. אפשר לנסות להסיח את דעתה ולהציע מזון/שתייה/פעילות לפני שהיא מבקשת לינוק ולהימנע ממצבים שבהם היא תמיד מבקשת (דיבור בטלפון, ישיבה במקום מסוים, למשל). אם טרם התחילה ללכת עצמאית - ייתכן שתראי שיפור כשתתחיל - הרבה תינוקות מתרגשים מהעולם החדש שנפתח בפניהם וקל יותר להתמודד עם גמילה. בינתיים- אפשר גם לראות בזה תקופה ולנסות "להידבק" אליה עוד יותר ממה שהיא מבקשת - בהפוך על הפוך, לפעמים זה עובד :) אגב, אם היא אוכלת מתפריט המשפחה ומשלימה בהנקה, אין צורך להיעזר בתמ"ל וכדאי גם להימנע כלל מבקבוק, לאחר גיל שנה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו