הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה
    עדי
    18/12/2011

שלום ריצתי לשאול יש לי תינוקת בת שבועיים ריתי לשאול כמה זמ היא צריכה לינוק מכל שד?
    אני שואבת מדי פעם כי היא לפעמים מכאיבה לי בפטמות אז נותנת בבקבוק כמה היא ריכה לאכול ?.כל אחד אומר לי אחרת .וכל כמה שעות??תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה

הוספת תגובה

• הנקה - תגובה

סיגל גולן
    19/12/2011

שלום עדי
    כל הכבוד על מתן החלב שלך לתינוקת שלך
    אם יש כאבים בפטמה בתפיסה אולי כדאי לך לראות יועצת הנקה מוסמכת באיזור מגוריך. כמה שיותר מוקדם מטפלים בזה, יותר טוב לכולם. גם לך יכאב פחות וגם התינוקת בטוח תרוקן יותר טוב את השד.
    לגבי זמנים: אין ממש חוקים פה. כל תינוק זה סיפור אחר. לא מגבילים את הזמן על כל שד, אבל רצוי שבאותה ארוחה היא תינק משני הצדדים. תנסי "להקשיב" לה, לשפת הגוף שלה, מתי היא רוצה לעבור לצד השני. בגיל שבועיים 5 דקות ארוחה יהיה קצת קצר ושעה ארוחה יהיה הגבול העליון.
    מבקבוק, בין 60-80 מ"ל בארוחה, בממוצע כל שלוש שעות, בגיל הזה. בגיל חודש יותר כמו 100-120, למרות שלא ציינת את המשקל שלה.
    תנסי עם עזרה לעבור להנקה מלאה ולהשתחרר מהשעון.
    בהצלחה
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי סיגל

עדי
    20/12/2011

תודה על תשובתך היא נולדה 3430
    יצאה מביהח 3230 ואחרי 10 ימים שנשקלה 3550

חשוב לי לתת לה חלב שלי אני מפחדת שאין לי מספיק חלב מה אפשר לעשות כדי להגביר ואיך אפשר לדעת אם אני שואבת כמה צריך להיות בערך מכל צד??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגל?

עדי
    23/12/2011

?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי סיגל - תגובה

סיגל גולן
    27/12/2011

הי עדי
    אני מצטערת על העיכוב בתשובה אליך. הייתי עסוקה בצורה חריגה.
    אם את מפחדת שאין לך מספיק, כדאי לבדוק. עליה במשקל היא הדרך הכי ודאי לדעת אם יש מספיק או לא. להגביר חלב: תפיסה נכונה זה הדבר החשוב ביותר! אחר כך שאיבות בין הנקות, תוסף טבעי להגברת חלב כמו "חלב רב" וכמוסת חילבה. הנקה במגע של עור לעור, שתיה ומנוחה. זה כל המתכון.
    שוב ממליצה לך לקבל יעוץ מקצועי ואישי מיועצת הנקה באיזור מגוריך. כללית מושלם ולאומית מסבסדים יעוץ הנקה. פעם בשבועיים יש יעוץ חינם ברחובות בימי שני. פרטים אצלי בטלפון.
    בהצלחה
    סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו