מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקהעדי18/12/2011
שלום ריצתי לשאול יש לי תינוקת בת שבועיים ריתי לשאול כמה זמ היא צריכה לינוק מכל שד?
אני שואבת מדי פעם כי היא לפעמים מכאיבה לי בפטמות אז נותנת בבקבוק כמה היא ריכה לאכול ?.כל אחד אומר לי אחרת .וכל כמה שעות??תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה - תגובה
סיגל גולן19/12/2011שלום עדי
כל הכבוד על מתן החלב שלך לתינוקת שלך
אם יש כאבים בפטמה בתפיסה אולי כדאי לך לראות יועצת הנקה מוסמכת באיזור מגוריך. כמה שיותר מוקדם מטפלים בזה, יותר טוב לכולם. גם לך יכאב פחות וגם התינוקת בטוח תרוקן יותר טוב את השד.
לגבי זמנים: אין ממש חוקים פה. כל תינוק זה סיפור אחר. לא מגבילים את הזמן על כל שד, אבל רצוי שבאותה ארוחה היא תינק משני הצדדים. תנסי "להקשיב" לה, לשפת הגוף שלה, מתי היא רוצה לעבור לצד השני. בגיל שבועיים 5 דקות ארוחה יהיה קצת קצר ושעה ארוחה יהיה הגבול העליון.
מבקבוק, בין 60-80 מ"ל בארוחה, בממוצע כל שלוש שעות, בגיל הזה. בגיל חודש יותר כמו 100-120, למרות שלא ציינת את המשקל שלה.
תנסי עם עזרה לעבור להנקה מלאה ולהשתחרר מהשעון.
בהצלחה
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי סיגל
עדי20/12/2011תודה על תשובתך היא נולדה 3430
יצאה מביהח 3230 ואחרי 10 ימים שנשקלה 3550
חשוב לי לתת לה חלב שלי אני מפחדת שאין לי מספיק חלב מה אפשר לעשות כדי להגביר ואיך אפשר לדעת אם אני שואבת כמה צריך להיות בערך מכל צד??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל?
עדי23/12/2011?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי סיגל - תגובה
סיגל גולן27/12/2011הי עדי
אני מצטערת על העיכוב בתשובה אליך. הייתי עסוקה בצורה חריגה.
אם את מפחדת שאין לך מספיק, כדאי לבדוק. עליה במשקל היא הדרך הכי ודאי לדעת אם יש מספיק או לא. להגביר חלב: תפיסה נכונה זה הדבר החשוב ביותר! אחר כך שאיבות בין הנקות, תוסף טבעי להגברת חלב כמו "חלב רב" וכמוסת חילבה. הנקה במגע של עור לעור, שתיה ומנוחה. זה כל המתכון.
שוב ממליצה לך לקבל יעוץ מקצועי ואישי מיועצת הנקה באיזור מגוריך. כללית מושלם ולאומית מסבסדים יעוץ הנקה. פעם בשבועיים יש יעוץ חינם ברחובות בימי שני. פרטים אצלי בטלפון.
בהצלחה
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)