הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה
    אביטל
    21/12/2011

היי ,
    בתי הקטנה בת שבועיים מחר . כבר שבוע שלם היא ניזונה מהנקה מלאה ללא כל תוספות . ( אציין כי בשבוע הראשון ללידה לא היה לי מספיק חלב ולכן היא קיבלה תוספת של סימילאק בכל ארוחה ). רציתי לשאול לגבי היציאות ( סליחה מראש על התיאורים ...) , מדובר ביציאה מעט נוזלית וצבע לעיתים ירוק ולעיתים חרדל , האם זה תקין ?
    בנוסף רציתי לדעת אם זה תקין שהיא לא תמיד עושה גרפטס לאחר הארוחה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה

הוספת תגובה

• הנקה - תגובה

עדי יותם
    04/01/2012

הכל נשמע טוב! צבעים משתנים לעתים ביציאות זה חלק רגיל מההנקה. כל הכבוד על המעבר להנקה מלאה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקה ממושכת

אביטל
    04/01/2012

שלום ,
    אני מניקה כבר חודש שלם מהיום שבתי נולדה . שבוע ראשון היה שילוב עם סימילאק ומיד לאחר שבוע עברנו להנקה מלאה . היום לאחר 4 שבועות אני שמה לב שבמשך היום ההנקות נהיות תכופות יותר ויש לי תחושה שהיא לא שובעת , לעיתים היא יונקת 40-45 דק' ולא שובעת
    מה עושים ? האם החלב שלי לא מספיק לה ?
    כבר מיואשת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקה ממושכת - תגובה

עדי יותם
    09/01/2012

כל הכבוד על ההתמדה למרות הקשיים! נשמע שאתן זקוקות לעזרה של יועצת הנקה מוסמכת, שתראה את המצב, תעריך את כמויות החלב ותעזור לך לבנות תכנית עבודה שתקל עלייך ותביא להנקה מספקת לשני הצדדים. את יכולה לבדוק במוקד הטלפוני של קופת החולים שלך לגבי אפשרויות ייעוץ הנקה מסובסד - לכללית, לאומית ומאוחדת יש כל מיני הסדרים. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו