מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לשכנע תינוק לינוק?הדס13/01/2012
לצערי לא נענתי בהודעה הקודמת ששלחתי. התינוק שלי בן שישה חודשים. בשל מחלה שלי ניתנו לו בקבוקים עם תמ"ל, אחר-כך סירב לינוק והחלב הלך ופחת בשאיבות. שכרתי משאבה רצינית והחזרתי את החלב. הוא אוכל כבר מוצקים ושותה מבקבוק כמה שבועות. אני רוצה לחזור להניק אותו אבל הוא מסרב. ניסיתי "סקין טו סקין" למרות הקור. אני מקבלת נשיכות חזקות ממנו בתגובה (יש לו התחלה של שיניים). האם יש לכן רעיונות איך להחזיר אותו להנקה??? (יש לציין כי הוא יונק בלילה בלי תלונות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לשכנע תינוק לינוק? - תגובה
לילי עוזיאל31/01/2012הי הדס,
הייתי מנסה לתת לו אפשרויות שונות להתידד עם האזור בלי להציע לו הנקה.
אפשר לספר סיפור כשהוא עליך, את ללא חולצה ועל שניכם שמיכה.
אפשר וכדאי לטבול באמבטיות חמימות ומרגיעות. לשם הבטיחות. חושב שיהיה מבוגר נוסף בקרבתכם.
גם בשכיבה משותפת במיטה, אפילו בשעות היום, יש הזדמנויות ל״הנקות חלום ״ מתוך שינה - חשוב להדגיש שוב שמירה על כללי בטיחות נאותים בלינה משותפת.
אם את זקוקה למידע בנושא לינה משותפת בטוחה - יש הרבה באינטרנט ואפשר לפנות אלי טלפונית.
זכרי שהוא לא מוותר על אימו האהובה, אלא בסך הכל למד להעדיף שיטת הזנה אחרת. את עדיין אמא שלו, שכל כך חשובה לו.
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)