איך לשכנע תינוק לינוק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לשכנע תינוק לינוק?
    הדס
    13/01/2012

לצערי לא נענתי בהודעה הקודמת ששלחתי. התינוק שלי בן שישה חודשים. בשל מחלה שלי ניתנו לו בקבוקים עם תמ"ל, אחר-כך סירב לינוק והחלב הלך ופחת בשאיבות. שכרתי משאבה רצינית והחזרתי את החלב. הוא אוכל כבר מוצקים ושותה מבקבוק כמה שבועות. אני רוצה לחזור להניק אותו אבל הוא מסרב. ניסיתי "סקין טו סקין" למרות הקור. אני מקבלת נשיכות חזקות ממנו בתגובה (יש לו התחלה של שיניים). האם יש לכן רעיונות איך להחזיר אותו להנקה??? (יש לציין כי הוא יונק בלילה בלי תלונות).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לשכנע תינוק לינוק?

הוספת תגובה

• איך לשכנע תינוק לינוק? - תגובה

לילי עוזיאל
    31/01/2012

הי הדס,

הייתי מנסה לתת לו אפשרויות שונות להתידד עם האזור בלי להציע לו הנקה.
    אפשר לספר סיפור כשהוא עליך, את ללא חולצה ועל שניכם שמיכה.
    אפשר וכדאי לטבול באמבטיות חמימות ומרגיעות. לשם הבטיחות. חושב שיהיה מבוגר נוסף בקרבתכם.
    גם בשכיבה משותפת במיטה, אפילו בשעות היום, יש הזדמנויות ל״הנקות חלום ״ מתוך שינה - חשוב להדגיש שוב שמירה על כללי בטיחות נאותים בלינה משותפת.
    אם את זקוקה למידע בנושא לינה משותפת בטוחה - יש הרבה באינטרנט ואפשר לפנות אלי טלפונית.

זכרי שהוא לא מוותר על אימו האהובה, אלא בסך הכל למד להעדיף שיטת הזנה אחרת. את עדיין אמא שלו, שכל כך חשובה לו.

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו