כמה שאלות בנושא חלב שאוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות בנושא חלב שאוב
    ליאת
    15/01/2012

שלום

הבן שלי בן 4 חודשים

1. אמרו לי שאני יכולה לשאוב עכשיו חלב ולהקפיא אותו ובעוד חצי שנה לתת אותו לילד, האם זה נכון?
    אני הבנתי שהרכב החלב משתה בהתאם לצרכים ולגיל של הילד, האם חלב שאני שואבת בגיל 4 חודשים יכול להתאים לו גם בגיל 10 חודשים?

2. כשאני שואבת חלב ולא יוצא כמות גדולה, האם אני יכולה להוסיף חלב שאוב נוסף אחרי שעתיים שהחלב נמצא כבר במקרר? או שאני צריכה לשים את החלב החדש בנפרד?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות בנושא חלב שאוב

הוספת תגובה

• עוד שאלה

ליאת
    15/01/2012

3. התינוק שלי בן 4 חודשים שוקל 7 קילו, כמה חלב שאוב הוא צריך לאכול?
    בהנקה אני נותנת לו לאכול כל שעתיים משד אחד ובבקבוק אני לא יודעת כמה הוא צריך לאכול..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

סיגל גולן
    18/01/2012

הי ליאת
    זה קצת ענין של ניסוי ותהייה. בגיל הזה הם צריכים בממוצע בין 750-900 מ"ל ביממה. בערך 100-120 לארוחה אם יש 8 ארוחות ביממה.
    בהצלחה
    סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות בנושא חלב שאוב - תגובה

סיגל גולן
    18/01/2012

שלום ליאת
    מקובל להגיד שחלב נשמר במקפיא 3-4 חודשים , ובמקפיא עמוק 6 חודשים. לפי תגובות בפורום של יועצות הנקה, יש סיפורים שנשמר הרבה יותר זמן.
    נכון שההרכב משתנה עם גיל הילד אבל חלב מגיל 4 חודשים מעולה גם לתינוק בן 10 חודשים.
    את יכולה להוסיף חלב שאוב למנה אחרת כששתי המנות באותה טמפרטורה. לקרר גם את המנה החדשה ואז להוסיף למנה שכבר במקרר.
    בהצלחה
    סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו