מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות בנושא חלב שאובליאת15/01/2012
שלום
הבן שלי בן 4 חודשים
1. אמרו לי שאני יכולה לשאוב עכשיו חלב ולהקפיא אותו ובעוד חצי שנה לתת אותו לילד, האם זה נכון?
אני הבנתי שהרכב החלב משתה בהתאם לצרכים ולגיל של הילד, האם חלב שאני שואבת בגיל 4 חודשים יכול להתאים לו גם בגיל 10 חודשים?
2. כשאני שואבת חלב ולא יוצא כמות גדולה, האם אני יכולה להוסיף חלב שאוב נוסף אחרי שעתיים שהחלב נמצא כבר במקרר? או שאני צריכה לשים את החלב החדש בנפרד?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
ליאת15/01/20123. התינוק שלי בן 4 חודשים שוקל 7 קילו, כמה חלב שאוב הוא צריך לאכול?
בהנקה אני נותנת לו לאכול כל שעתיים משד אחד ובבקבוק אני לא יודעת כמה הוא צריך לאכול..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
סיגל גולן18/01/2012הי ליאת
זה קצת ענין של ניסוי ותהייה. בגיל הזה הם צריכים בממוצע בין 750-900 מ"ל ביממה. בערך 100-120 לארוחה אם יש 8 ארוחות ביממה.
בהצלחה
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות בנושא חלב שאוב - תגובה
סיגל גולן18/01/2012שלום ליאת
מקובל להגיד שחלב נשמר במקפיא 3-4 חודשים , ובמקפיא עמוק 6 חודשים. לפי תגובות בפורום של יועצות הנקה, יש סיפורים שנשמר הרבה יותר זמן.
נכון שההרכב משתנה עם גיל הילד אבל חלב מגיל 4 חודשים מעולה גם לתינוק בן 10 חודשים.
את יכולה להוסיף חלב שאוב למנה אחרת כששתי המנות באותה טמפרטורה. לקרר גם את המנה החדשה ואז להוסיף למנה שכבר במקרר.
בהצלחה
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)