קבותרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבותרים
    הילה
    23/01/2012

שלום,
    לפני כשבוע וחצי ילדתי. ניסתי להניק ללא הצלחה ואז התפתח לי גודש בשדיים. כאב לי עד דמעות שלא יכולתי עם הכאבים וקיבלתי תרופה לייבוש החלב ליומיים חצי כדור פעמיים ביום, הכדור קבותרים 0.5. לאחר מכן מאוד הצטערתי שלקחתי את הכדור.
    שאלתי היא האם ניתן לחזור ולהניק או לשאוב חלב. האם ניתן לתת את החלב השאוב לתינוק? כמו כן האם אפשר לעשות משהו שיחזור החלב?
    תודה מראש
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קבותרים

הוספת תגובה

• סיגל שלום, דילגת על השאלה שלי

הילה
    26/01/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבותרים - תגובה

סיגל גולן
    31/01/2012

שלום הילה
    לא הכרתי את שם התרופה, זה כנראה הדוסטינקס שאני מכירה. מאז שכתבת עברו מספיק ימים כדי שתוכלי להיניק אם את תרצי.
    יש אמהות שמצליחות להחזיר חלב אחרי הכדורים. יש שלא. כדי לבדוק אם כן, צריך להכנס למערך של שאיבות (והנקות) כדי לשדר לגוף שמבקשים ייצור מוגבר מהר. אם תוך כמה ימים של שאיבות אינטנסיביות עם משאבה רצינית את לא רואה תוצאה, כנראה לי יהיה חלב הפעם. בפעם הבאה תבקשי עזרה מקצועית מיד!
    בהצלחה
    סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו