מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות לגבי המוטיליוםחנה07/02/2012
בעקבות העובדה שאין לי הרבה חלב ולא עזר לי חילבה וטיפות של חלב רב החלטתי להשתמש בתותח האחרון שזה כדורי המוטיליום. רציתי לדעת האם עושה תופעות לוואי?אמרו לי לקחת 2 ביום אחרי ארוחה ,האם להפסיק לקחת אחרי שזה מתחיל לעזור או להמשיך היות והחלב יפחת אם אפסיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות לגבי המוטיליום - תגובה
לילי עוזיאל20/02/2012חנה שלום,
לטיפול במוטיליום בדרך כלל אין תופעות לוואי. כל אחת מאיתנו שונה ואם תרגישי תחושה לא נעימה - הוועצי ברופא או ביועצת הנקה. ד"ר מירה ליבוביץ' מהמרכז הרפואי להנקה במושב אודים (אזור נתניה) תוכל לתת לך גם ייעוץ הנקה וגם טיפול תרופתי. אני חברה בצוות מרפאתה ויודעת שהיא מאוד מנוסה בבעיות כאלה.
בהיעדר מידע על הסיבה למיעוט החלב לא ניתן יהיה לדעת אם תזקקי למוטיליום לטווח קצר או ארוך. לעיתים בטעות חושבים שדי לקחת תכשירים ולא נותנים מספיק דגש על פינוי חלב מהשד לעיתים תכופות ככל הניתן (האם את שואבת עם משאבה ברמת בית חולים בתדירות גבוהה?)
יש אנשים שמטופלים במוטיליום שנים ברציפות בגלל בעיות במערכת העיכול ואין כל בעיה בכך. כנ"ל לגבי נשים שנוטלות תרופה זו בקשר עם הנקה.
יש טיפולים אלטרנטיביים יותר פוטנטיים מאלה שציינת כמו טינקטורות של צמחי מרפא שמתאימים ספציפית עבורך. גם טיפולים כמו דיקור סיני יכולים להועיל מאוד.
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)