תינוקת בת חודשיים וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת חודשיים וחצי
    עדי
    12/02/2012

שלום רציתי לשאול כמה היא צריכה לאכול ביממה היא שוקלת 5200עלתה קילו מחודש שעבר בטיפת חלב אמרו לי לא לתת הרבה שלא תהיה עגלגלה מה אני יכולה לעשות ??
    אני שואבת ונותנת מטרנה ולפעמים היא יונקת
    כמה חלב שאוב לתת??כמה מטרנה ??כמה היא צריכה לגילה כדי שלא תשמיןןן
    בחודש הזה פעמיים היו לי יומיים של דימום אין לי מושג מזה דימון של מחזור או שאריות וגם בבדיקה של רופא לא יודע להגיד
    האם בגלל זה היא פחות יונקת אולי טעם אחר בחלב???
    שאתמול שאבתי ראיתי שהחלב ממש בהיר ולא סמיך כמו מים עם קצת צבע לבן מה זה אומר??תודה ומצטערת על כל השאלותת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת חודשיים וחצי

הוספת תגובה

• רק סיגל עונה לשאלות??

עדי
    20/02/2012

??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק סיגל עונה לשאלות?? - תגובה

לילי עוזיאל
    20/02/2012

לא הבנתי את השאלה הזאת. אשמח להבהרה ואז אוכל לענות עליה.

לילי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוקת בת חודשיים וחצי - תגובה

לילי עוזיאל
    20/02/2012

שלום עדי,

עליה של קילוגרם בחודש היא מעט (אבל מעט!) על הצד הגבוה.
    תינוקת במשקל כזה אמורה לאכול בערך כ100-120סמ"ק לארוחה בהנחה שהיא אוכלת 8 ארוחות ביממה.
    כדי להמנע מהאכלת יתר הקפידי להאכיל אותה מהבקבוק כאשר היא זקופה יחסית, הבקבוק כמעט מקביל לרצפה ולא מגיע מעליה. ככה היא תאכל לאט יותר, תוכל להסדיר את הנשימה בנחת ותגיע לתחושת שובע בלי לאכול יותר מדי.
    אני לא מכירה את הרקע, ואינני יודעת למה היא יונקת פחות.סביר להניח שאם היא מקבלת הרבה בקבוקים היא תעדיף יותר ויותר את הבקבוק, שהוא גירוי מאוד חזק בשבילה.
    אם תרצי לחזק את ההנקה - כדאי להתייעץ ביועצת הנקה. יש אחיות טיפת חלב שהן גם יועצות הנקה. יש ליגת לה לצ'ה הנהדרת. יש יועצות פרטיות בשוק שמגיעות אליך ומסייעות.
    וגם אנחנו פה...

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו