מגביר חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגביר חלב
    סיון
    13/02/2012

שלום, רציתי לדעת..אני סטודנטית ובעקבות כך שיוצא לי להיעדר לא מעט ושקיות החלב מהמקפיא מתחילות להיגמר, האם יש דרך להגביר חלב,כך שיצא יותר בשאיבה. בטיפת חלב המליצו לי על חלב רב של רפאל, קניתי אותו וטרם שתתי, כיוון שעל המוצר רשום כי מכיל כמות גדולה של אלכוהול.והרי אסור לצרוך אלכוהול בהנקה..אז מה עושים? (קראתי עוד על המוצר באינטרנט שהוא ללא אישור של משרד הבריאות וכו'..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגביר חלב

הוספת תגובה

• מגביר חלב - תגובה

לילי עוזיאל
    21/02/2012

הי סיון,

קיימים צמחי מרפא מגבירי חלב. צריך להתיעץ פרטנית עם יועצת הנקה/נתורופתית.
    ישנם צעדים קלים יותר שהייתי מנסה עוד לפני:
    שאיבה במשאבה ברמת בי"ח (שמשאילים ביד שרה או שוכרים בכסף). גם לקטליין של אמדה היא דו-צדדית טובה. זה מאפשר שאיבה דו צדדית שנותנת גירוי טוב יותר לשד.
    חשוב שמרגע שהצמדת את חצוצרת המשאבה לשד את שוכחת שהיא שם. הדליקי מוסיקה/טלויזיה/קראי לאישה/עצמי עיניים ודמייני הנקה - הכל חוץ מאשר לשבת בלחץ ולהסתכל כמה יוצא.....ופתאום ייצא יותר....
    הקפידי לשאוב לעיתים תכופות. אל תהססי לעשות כמה דקות הפסקה בשאיבה ולכי לשתות ולשירותים ולנשנש ואז תחזרי לשאוב. זה גם עשוי לייעל את השאיבה.
    אם העניינים לא משתפרים פני לקבלת סיוע מקצועי בהקדם כדי לשפר את סיכויי ההצלחה.

בברכת הנקה טובה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו