ללילי וסיגל שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללילי וסיגל שלום
    עדי
    20/02/2012

ביתי בת 3חודשיים הנקתי אותה עד לפני שבועיים .והפסקתי כי היא לא יונקת טוב היא פתאום מתעבנת מאוד ומוציאה את הפיטמה למרות שהיא רעבה ...כמוב שלא השארתי אותה בלי אוכל ולכן אכלה מטרנה ...במשך השבועיים לא הרגשתי שהיה לי מספיק חלב ניסיתי לשאוב מידי פעם והיה יוצא מעטטטטט מאוד..מה לעשות כדי להחזיר את כמות החלב וכן להניק??או לשאוב ולתת כי ניראה לי שהיא התרגלה לבקבוק ולמוצץ אז יותר קשה לה לינוק או פשוט מתעצלת..
    יש לי משאבה של ספקטרה של יד שרה האם היא תוכל לעזור בשאיבות ???תודה אשמח לתשובה מפורטת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ללילי וסיגל שלום

הוספת תגובה

• ללילי וסיגל שלום - תגובה

לילי עוזיאל
    21/02/2012

עדי שלום,

השאלות שעולות אצלי בראש:
    האם היא היתה מתעצבת ומתנתקת אחרי שינקה כמה דקות או מיד בהתחלה?
    האם נהגת לסבול מכאבים בהנקה כאשר היא היתה יונקת?
    האם התחלת לקחת גלולות למניעת הריון, אפילו כאלה שמותר לקחת תוך כדי הנקה?

אכן הדרך להגביר את ייצור החלב היא לשאוב ובתדירות גבוהה.
    אפשר לעשות שגרה בה בכל ארוחה את מאכילה את הילדה ואז כשהיא רגועה ונינוחה את מתיישבת לשאוב.
    יש נשים שנהנות מהספקטרה. יש ביד שרה גם ספקטרה 2 בה ניתן לשאוב משני הצדדים בבת אחת - זו שאיבה שלוקחת פחות זמן ומגרה יותר טוב את השד לייצר חלב.
    אפשר להיעזר בצמחי מרפא בנוסף לשאיבה.
    אני מצטערת אך יש גבול כמה אפשר לעזור דרך האינטרנט.
    אני חושבת שכדאי שתלווה אותך יועצת הנקה באופן אישי. ישנן אחיות טיפת חלב שהן גם יועצות הנקה, ישנן מדריכות נהדרות בליגת לה לצ'ה שהיא על בסיס התנדבותי ויש גם יועצות פרטיות שמקצוען הוא ללוות בתהליכים כאלה.

כל הכבוד לך על נחישותך, אני בטוחה שתמצאי את הדרך לקבלת סיוע מקצועי שיעזור לך להתגבר על המכשול.

לילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו